Piotr - ocena (1) Witam trafiłem tam z polecenia znajomego i się rozczarowałem dlatego też nie... Piotr Krzysztof - ocena (2) Serdecznie polecam ten warsztat samochodowy! Wszystko zawsze dokładnie,... Krzysztof Radek - ocena (2) Polecam ten serwis samochodowy! Profesjonalna obsługa, szybka realizacja i... Radek
Zyga - ocena (1) Dno i dwa metry mułu. Firma nie jest przygotowana do obsługi klienta.... Zyga Grzegorz - ocena (1) Jestem klientem tego serwisu od wielu lat. Nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze... Grzegorz Michal - ocena (2) Najlepsza osoba.ktora zajmuje się chiptuning na.pomorzu byłem u wielu osób... Michal Pawel - ocena (2) Szybka realizacja, swietny kontakt. Duza wiedza na temat BMW. Pawel Tomek - ocena (2) Najlepszy serwis w trójmieście, ogromna wiedza o BMW. Wpis w książki... Tomek sempro sławomir Masiel - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam warsztat STR Serwis! Profesjonalne podejście do... sempro sławomir Masiel Roxana - ocena (1) Rzetelna i szybka obsługa, naprawdę serdecznie polecam ten warsztat samochodowy. Roxana Tomaski - ocena (1) Profesjonalna obsługa i auto zrobione na czas. Tomaski Klient - ocena (1) Usterka została usunięta szybko po dobrej diagnostyce.Poinformowałem że... Klient Marcelina - ocena (1) Oddałam auto do warsztatu na większy zakres prac: wymianę kompresora... Marcelina Michał - ocena (1) Świetny warsztat! Panowie znają się na rzeczy, wszystko wytłumaczone jasno i... Michał Tomek - ocena (1) Bardzo profesjonalnie. Tomek Paweł Deco - ocena (1) Dobry kontakt, rzetelna diagnoza i naprawa Paweł Deco gites - ocena (1) dałem do naprawy sterownik abs i wszystko smiga. gites Kasia - ocena (1) Do tego mechanika trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Szybka i gachowa... Kasia Daro - ocena (1) Jest ok super i fajnie Daro Łukasz F. - ocena (1) Bardzo uczciwy i rzetelny warsztat. Czyszczenie DPF i Katalizatora +... Łukasz F.