Denis - ocena (2) Bardzo uczciwa i profesjonalna obsługa. Spoko ceny. Pozdrawiam Pana Mechanika Denis Ewelina - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z uslug tego warsztatu! Ustalona kwota za naprawę... Ewelina Grzegorz - ocena (1) Szybka i profesjonalna robota . Wiedza pana R. bardzo szeroka w tej... Grzegorz
Jurek - ocena (1) Wszystko w porządku. Jurek Piotr Camry - ocena (1) Profesjonalna i szybka ekipa, polecam! Piotr Camry Kacper - ocena (1) Polecam. Bardzo wszystko ok Kacper Janek - ocena (1) Polecam wszystrko dobrze! Janek Jarek P. - ocena (1) 6.0 w ocenie to i tak za mało na tego fachowca w każdym znaczeniu?! Nie... Jarek P. Mariusz - ocena (1) Wszystko OK Polecam. Mariusz Arek - ocena (1) Wszystko przebieglo sprawnie o czasie, polecam Arek Auto Serwis Jaro - ocena (1) Magicy!! Naprawili sterownik skrzyni do Seata i po dwóch dniach odebrałem już... Auto Serwis Jaro Pasjonatka - ocena (1) Pan Mariusz ma wyjątkowo spokojne podejście do klienta i potrafi znaleźć... Pasjonatka jakub - ocena (1) Pełen profesjonalizm, miła obsluga i co najważniejsze zero naciągania na... jakub Natalia - ocena (1) Terminowość i wiedza, to mogę powiedzieć na temat skorzystania z usług... Natalia Audi A6 - ocena (1) Nie polecam warsztatu naprawiałem skrzynia biegów, wymienione sprzęgło oraz... Audi A6 mateos - ocena (1) Warsztat godny polecenia każdemu, profesjonalne podejście do każdego auta i... mateos Zielony - ocena (1) Maruda straszny, odechciewa się żyć przy tym człowieku, wyceny z kosmosu,... Zielony Robert - ocena (1) Problem z alarmem w moim aucie rozwiązany w 20min pod domem polecam Robert Jacek - ocena (1) Witam , bardzo dobra ekipa odbieram moje kochane audi A4 B8 . Pozdrowienia... Jacek Konrad - ocena (1) Polecam ceny umiarkowane szybko i dokładnie, Konrad