Edyta - ocena (1) Miałam problem z sterownikiem silnika do Opla Merivy. Wysłaliśmy z drugiego... Edyta Marek - ocena (1) Naprawa nietypowej i rzadkiej usterki pompy ABS. Naprawa Perfecto. Polecam Marek Stanislaw - ocena (1) Wymianę dynamiczna oleju w automatycznej skrzyni biegów wycenili na 930 USD... Stanislaw
Kierowca toyoty yaris - ocena (1) Przyjechałem Toyotą Yaris chciałem sprawdzic dlaczego świeci się jedna z... Kierowca toyoty yaris Greg - ocena (1) Super polecam diagnoza i serwis Greg Michael MB - ocena (1) I tym razem przed wyjazdem do Hamburga odwiedziłem Aro Serwis jak zawsze mój... Michael MB Jacek - ocena (2) Jak pokażesz palcem, co mają zrobić, to zrobią w miarę dobrze, ale.. drogo...... Jacek Marek - ocena (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam bardzo!!! Marek Marek - ocena (1) Tragedia, niepunktualni, omijac szerokim lukiem Marek Greg - ocena (1) Szybko, sprawnie, skutecznie, punktualnie. Nie mam zastrzeżeń. Dużo zdrowia... Greg jakubu - ocena (1) korzystam z serwisu od wielu lat nigdy sie nie zawiodłem i nie przepłaciłem jakubu Henryk Temp - ocena (1) Profesjonale podejście do klienta, bardzo miła obsługa i do tego dobra cena.... Henryk Temp Adamix - ocena (2) Szybko i profesjonalnie, podjazd bez terminu. Polecam! Adamix kompaktownia - ocena (2) Fachowa pomoc . Nieograniczona widza o VW . Tam poczujesz się jak w domu.... kompaktownia Łukasz - ocena (1) Bardzo dobry warsztat, specjalizujący się w Chryslerach, Dodge i Jeep.... Łukasz Klient - ocena (1) Ceny z kosmosu. Klient J.L. - ocena (1) Usługi na najwyzszym poziomie. Naprawa wykonana brdzo dobrze bez naciagania.... J.L. Jacek - ocena (1) Bardzo rzetelnie i fachowo wykonana usługa. Nawet nie znalazłem śladu po... Jacek Firma Opportunity / Inna Bagińska - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam ten warsztat samochodowy! Profesjonalna obsługa... Firma Opportunity / Inna Bagińsk Dmn - ocena (1) Trafna diagnoza oraz szybka naprawa, obsługa bardzo miła, rzeczowy szef, nie... Dmn