Auto Serwis Jaro - ocena (1) Magicy!! Naprawili sterownik skrzyni do Seata i po dwóch dniach odebrałem już... Auto Serwis Jaro Pasjonatka - ocena (1) Pan Mariusz ma wyjątkowo spokojne podejście do klienta i potrafi znaleźć... Pasjonatka jakub - ocena (1) Pełen profesjonalizm, miła obsluga i co najważniejsze zero naciągania na... jakub
Natalia - ocena (1) Terminowość i wiedza, to mogę powiedzieć na temat skorzystania z usług... Natalia Audi A6 - ocena (1) Nie polecam warsztatu naprawiałem skrzynia biegów, wymienione sprzęgło oraz... Audi A6 mateos - ocena (1) Warsztat godny polecenia każdemu, profesjonalne podejście do każdego auta i... mateos Zielony - ocena (1) Maruda straszny, odechciewa się żyć przy tym człowieku, wyceny z kosmosu,... Zielony Robert - ocena (1) Problem z alarmem w moim aucie rozwiązany w 20min pod domem polecam Robert Jacek - ocena (1) Witam , bardzo dobra ekipa odbieram moje kochane audi A4 B8 . Pozdrowienia... Jacek Konrad - ocena (1) Polecam ceny umiarkowane szybko i dokładnie, Konrad Andrzej - ocena (1) Jakość wykonywanych usług jest na bardzo wysokim poziomie. Naprawę wykonano... Andrzej Anna - ocena (1) Uczciwi fachowcy - wielokrotnie korzystałam z ich usług i jestem zadowolona... Anna Dariusz - ocena (1) Wymiana oleju z filtrami, świece żarowe. Panowie przy okazji znaleźli... Dariusz Aleks - ocena (1) Miałem przyjemność wrócić do dobrze mi znanego warsztatu przy ul. Narwickiej,... Aleks Monika - ocena (1) Oddałam do lakierowania klamki w moim Hyundaiu i30, ponieważ były wyblakłe i... Monika Ewelina - ocena (1) Mega Super obsługa , super kontakt, samochód odebrałam czysciutki i pachnący... Ewelina Kamila - ocena (1) Miałam problem z sterownikiem do Audi mechanik polecił mi firmę Elektro BIP... Kamila Artur Zaręba - ocena (1) Co tu dużo pisać, szybka i sprawna robota, bez naciągania na zbędne koszty.... Artur Zaręba Kamil - ocena (1) Fred to rzetelna, solidna firma. Korzystam z ich usług od ponad dekady,... Kamil V-da - ocena (2) Znają się tylko na Jeep-ach w przypadku innych marek odradzam, auto potrafi... V-da