Patyk - ocena (1) Polecam serdecznie, auto przyjęte od ręki, szybka naprawa, super dobrany... Patyk Natalia - ocena (1) Dobry kontakt i przede wszystkim szybka i solidna naprawa ;) Polecam Natalia Wilno Grzegorz - ocena (1) Regenerowałem tylne amortyzatory audi v8 hydraulicznego zawieszenia - 100 %... Wilno Grzegorz
Marcin - ocena (1) Rewelacja. Wiedza, terminowość i jakość na najwyższym poziomie. Marcin Pati - ocena (2) Z całego serca polecam mechanika Patryka jego podejście jest z pasji do tego... Pati JMK - ocena (1) Po pierwszej wizycie powiedziałem w ALWO, że taki serwis spotkałem w latach... JMK PW brumb mot - ocena (1) firma omijac z daleka czas realizacji to cyrk pierwszy i ostatni raz 3... PW brumb mot Aleksandr - ocena (2) To najgorszy serwis, z jakim miałem kiedykolwiek do czynienia. Właściciel tej... Aleksandr Slawek - ocena (1) Jakis czas temu Panowie pomogli mi na cito naprawic moje volvo xc40.Bylem w... Slawek Anna - ocena (1) Jesteśmy z mężem klientami tego warsztatu od wielu lat i zawsze poziom usług... Anna Olha - ocena (1) Chciałabym podzielić się bardzo negatywnym doświadczeniem z serwisem... Olha marcin - ocena (1) Nie polecam miałem przegląd poprawkowy więc wyłapali usterkę to jest ok tylko... marcin Edyta - ocena (1) Miałam problem z sterownikiem silnika do Opla Merivy. Wysłaliśmy z drugiego... Edyta Marek - ocena (1) Naprawa nietypowej i rzadkiej usterki pompy ABS. Naprawa Perfecto. Polecam Marek Stanislaw - ocena (1) Wymianę dynamiczna oleju w automatycznej skrzyni biegów wycenili na 930 USD... Stanislaw Kierowca toyoty yaris - ocena (1) Przyjechałem Toyotą Yaris chciałem sprawdzic dlaczego świeci się jedna z... Kierowca toyoty yaris Greg - ocena (1) Super polecam diagnoza i serwis Greg Michael MB - ocena (1) I tym razem przed wyjazdem do Hamburga odwiedziłem Aro Serwis jak zawsze mój... Michael MB Jacek - ocena (2) Jak pokażesz palcem, co mają zrobić, to zrobią w miarę dobrze, ale.. drogo...... Jacek Marek - ocena (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam bardzo!!! Marek