Lulek - ocena (1) Szybka i kąkretna diagnoza. Lulek Peugeot - ocena (1) Wszystko na czuja, jak im się uda to zrobią jak nie, kasują za co zrobili i... Peugeot Bartek - ocena (1) Polecam świetny serwis, złapałem kapcia o telefonie do serwisu dostałem... Bartek
Joisproba@gmail.com - ocena (1) Polecam od całego serca, naprawili samochod szybko, komunikacja na wyższym... Joisproba@gmail.com łukasz - ocena (1) Byłem w Trójmieście przejazdem, gdy nagle mój Espas odmówił posłuszeństwa -... łukasz Hania - ocena (1) Są cudowni . Pomogli ,kiedy nagle samochod "rozkraczył" sie na drodze . Hania Kamil - ocena (1) Bo był trzeci warsztat w kolejności, do którego trafiłem. Usterka Renault... Kamil Marek Kiełczewski - ocena (1) Terminy dosyć odległe ale jestem bardzo zadowolony Marek Kiełczewski Tadeusz - ocena (1) Od wielu lat korzystam z tego warsztatu. Fachowość na najwyższym poziomie. Tadeusz Jarek - ocena (1) Volvo S80 przebieg 160 tys. wymiana oleju w aut. skrzyni biegów. Po wymianie... Jarek Magdalena M. - ocena (1) Bardzo polecam ten warsztat! Pełen profesjonalizm, uczciwe podejście i... Magdalena M. Miłosz - ocena (1) Świetna komunikacja, profesjonalne podejście do naprawy, terminowe przyjęcie... Miłosz Miłosz - ocena (2) Tragiczny kontakt z klientem, brak konkretnych informacji co do wykonywanej... Miłosz Dorota - ocena (1) Najlepszy servis w Rumi szybko sprawnie ! Dorota witold - ocena (1) mycie nadwozia i pranie tapicerki oceniam na bardzo dobre i mogą polecić z... witold Dominika - ocena (2) Profesjonaliści Dominika Sławomir Załuska - ocena (1) Fachowiec z prawdziwego zdarzenia. Przyjechałem z autem,które wymagało pracy.... Sławomir Załuska Maciej - ocena (1) Korzystałem z usług Veloce Service i jestem naprawdę bardzo zadowolony.... Maciej Daniel - ocena (1) Uszkodziłem zderzak i reflektor.Zakup nowych części był poza... Daniel Kacper - ocena (1) Dzięki tej firmie jestem ponad 1000 zł na minusie Wysłałem do naprawy... Kacper