Raf - ocena (1) Serwisuję tu auta od wielu lat. Od starych samochodów (np. Passat B5) po nowe... Raf Michał - ocena (1) Oddałem auto z uszkodzonym silnikiem do regeneracji. Panowie podjęli się... Michał dominika - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, terminowość i ceny. Zdecydowanie polecam. dominika
Kamil - ocena (1) Zawsze sprawnie i bezproblemowo. Kamil Siergiej - ocena (1) Polecam warsztat Elektromechaniki samochodowej w Rumii https://awiksserwis.pl/ Siergiej Filar - ocena (1) bagażniki dostępne od ręki, ogromny wybór i naprawdę miła obsługa. Pozdrawiam... Filar Filip - ocena (1) Zawsze dobrze wyważają koła Filip Jarosław - ocena (1) Koła wyważone dokładnie, teraz auto nie wibruje. Fachowa robota. Jarosław Marek - ocena (1) Pierwszy warsztat, który wyważył felgę, której inni wyważyć nie mogli. Co... Marek Mikolaj - ocena (1) Miałem do naprawy sterownik DQ381. Zależało mi na czasie, więc umówiłem się... Mikolaj Adam S. - ocena (1) Miła obsługa i profesjonalna obsługa. Szybkie terminy i rozsądne ceny Polecam Adam S. Piotr - ocena (1) korzystałem raz, można powiedzieć, że przejazdem i z polecenia ale byłym na... Piotr Grzesiek - ocena (1) Najsprawniejsza wymiana opon jaką kiedykolwiek widziałem. Szybko, sprawnie i... Grzesiek Mateusz - ocena (1) Szybki sprawny i uczciwy serwis. Zawsze przy okazji opon robimy serwis... Mateusz Sławomir - ocena (1) Jak zwykle kompleksowo i profesjonalnie. Super obsługa. Sławomir Marcin - ocena (1) Wymieniałem opony na zimowe, koła wyważone dokładnie, teraz auto nie wibruje... Marcin Wanesa - ocena (1) Mimo problemów z znalezieniem przyczyny awarii mojego mercedesa, GT sie nie... Wanesa Anna C. - ocena (1) Najlepsza skpfred gdynia. Obsługa profesjonalna z ogromną kulturą.... Anna C. Mat - ocena (1) Naprawa nie doprowadziła do faktycznego usunięcia usterki sterownika.... Mat Lucjan - ocena (1) Ludzie!!! Co za gość ten mechanik!! Bardzo kompetentny, zna sie na swoim... Lucjan