Jarosław - ocena (1) auto orunia to solidny serwis samochodowy. Z usług tego serwisu korzystam... Jarosław Magdalena - ocena (1) sezonowa wymiana opon plus przegląd na 90 tyś km. Magdalena Piotr - ocena (1) Gorąco polecam! Rewelka! Piotr
Marcin - ocena (1) Korzystam bo można przechować opony i nie trzeba z nimi latać a ceny są ok.... Marcin AR - ocena (1) Polecam Mechanika Serwis opon AR Paweł - ocena (1) Wizyta była w zasadzie przyjemnością, szybka diagnoza auta, naprawa i bez... Paweł Anna Wiśniewska - ocena (1) Mój samochód był naprawiany w ramach odszkodowania z AC. Wszystko przebiegło... Anna Wiśniewska Edyta - ocena (1) Od stycznia br. moja 16-letnia Corsa co chwila się psuła...w lipcu trafiłam... Edyta Krzysztof - ocena (1) Świetna profesjonalna obsługa, precyzyjne porady, miłe podejście - bardzo... Krzysztof Kacper - ocena (1) W Raf-Car opony wymieniam od lat po przykrej przygodzie z porysowaną felgą w... Kacper D - ocena (2) Bardzo przyjazny i sprawdzony warsztat, samochód zawsze sprawdzony przez... D WGG - ocena (1) Super że jest już oddział na Pomorzu! Diagnostyką i naprawy na lepszym... WGG Piotr - ocena (1) Witam trafiłem tam z polecenia znajomego i się rozczarowałem dlatego też nie... Piotr Krzysztof - ocena (2) Serdecznie polecam ten warsztat samochodowy! Wszystko zawsze dokładnie,... Krzysztof Radek - ocena (2) Polecam ten serwis samochodowy! Profesjonalna obsługa, szybka realizacja i... Radek Zyga - ocena (1) Dno i dwa metry mułu. Firma nie jest przygotowana do obsługi klienta.... Zyga Grzegorz - ocena (1) Jestem klientem tego serwisu od wielu lat. Nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze... Grzegorz Michal - ocena (2) Najlepsza osoba.ktora zajmuje się chiptuning na.pomorzu byłem u wielu osób... Michal Pawel - ocena (2) Szybka realizacja, swietny kontakt. Duza wiedza na temat BMW. Pawel Tomek - ocena (2) Najlepszy serwis w trójmieście, ogromna wiedza o BMW. Wpis w książki... Tomek