Maciej - ocena (1) Korzystałem z usług Veloce Service i jestem naprawdę bardzo zadowolony.... Maciej Daniel - ocena (1) Uszkodziłem zderzak i reflektor.Zakup nowych części był poza... Daniel Kacper - ocena (1) Dzięki tej firmie jestem ponad 1000 zł na minusie Wysłałem do naprawy... Kacper
Grzegorz - ocena (1) Szybka i profesjonalna naprawa + auto zastępcze bez limitów ubezpieczalni Grzegorz Andrzej - ocena (1) I Liga!!!! Czarodziej,usługa wykonana perfekcyjnie.Nawet nie zdawałem sobie... Andrzej Jozef - ocena (1) Szybką usluga komputerowa Usunięcie awarii. Jozef KZ - ocena (2) Super fachowcy, korzystam z usług od wielu lat. Nigdy się nie zawiodłam,... KZ Andrzej - ocena (1) Super warsztat który polecił mi przyjaciel. Na miejscu Przemiły Pan który,... Andrzej Raf - ocena (1) Serwisuję tu auta od wielu lat. Od starych samochodów (np. Passat B5) po nowe... Raf Michał - ocena (1) Oddałem auto z uszkodzonym silnikiem do regeneracji. Panowie podjęli się... Michał dominika - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, terminowość i ceny. Zdecydowanie polecam. dominika Kamil - ocena (1) Zawsze sprawnie i bezproblemowo. Kamil Siergiej - ocena (1) Polecam warsztat Elektromechaniki samochodowej w Rumii https://awiksserwis.pl/ Siergiej Filar - ocena (1) bagażniki dostępne od ręki, ogromny wybór i naprawdę miła obsługa. Pozdrawiam... Filar Filip - ocena (1) Zawsze dobrze wyważają koła Filip Jarosław - ocena (1) Koła wyważone dokładnie, teraz auto nie wibruje. Fachowa robota. Jarosław Marek - ocena (1) Pierwszy warsztat, który wyważył felgę, której inni wyważyć nie mogli. Co... Marek Mikolaj - ocena (1) Miałem do naprawy sterownik DQ381. Zależało mi na czasie, więc umówiłem się... Mikolaj Adam S. - ocena (1) Miła obsługa i profesjonalna obsługa. Szybkie terminy i rozsądne ceny Polecam Adam S. Piotr - ocena (1) korzystałem raz, można powiedzieć, że przejazdem i z polecenia ale byłym na... Piotr