Patryk - ocena (1) Super warsztat godny polecenia, usługa wykonana prawidlowo, miła atmosfera, a... Patryk Mateusz - ocena (1) Miałem problem z bmw seri G30 jeździłem po kilku warsztatach i dopiero tutaj... Mateusz Infiniti q50 - ocena (1) Usługa szybko wykonana,cena przyzwoita.Warsztat godny polecenia Infiniti q50
Marcin - ocena (1) Polecam serdecznie Marcin Adam - ocena (1) Duża wiedza, profesjonalne podejście, przystępne ceny Adam Karolina - ocena (1) Korzystam regularnie z usług warsztatu M-Tech Serwis. Już w kolejnym aucie.... Karolina Mietek - ocena (1) Świetni fachowcy Mietek Jacek - ocena (1) Szybko i profensjonalnie Jacek Daria - ocena (1) Warsztat dla każdego, super fachowcy, przystępne ceny a usługa zawsze... Daria Katarzyna - ocena (1) Szybka pomoc w nagłej awarii. Zespół Delta Team podszedł do tematu bardzo... Katarzyna Michał Hyundai Tucson - ocena (1) To moja kolejna wizyta w RS. Tym razem coś stukało, więc podjechałem po pracy... Michał Hyundai Tucson Jakub Wszołek - ocena (1) Super warsztat - naprawiają, nie wymieniają. Dobre ceny, fachowość i świetny... Jakub Wszołek Grzegorz Kalinowski - ocena (1) Szybko, sprawnie i przede wszystkim profesjonalnie. Naprawa zderzaka wykonana... Grzegorz Kalinowski piotrek peugot 207 - ocena (1) super obsługa, usterka usunięta szybko i prawnie filtr DPF wyczyszczony , na... piotrek peugot 207 Micskr - ocena (1) Mega . Polecam wszystkim . Micskr Greg - ocena (2) Nie polecam usług tego warsztatu. Warsztat ktory zajmuje się od lat wtryskami... Greg Rafał - ocena (2) Pomimo że jestem osobą wyrozumiałą i rozumiem specyfikę prowadzenia... Rafał Pati - ocena (1) Zarówno obsługa jak i naprawa na najwyższym poziome. Polecam! Pati Alicja - ocena (1) Korzystam z usług serwisu już kilka lat i za każdym razem obsługa pozytywnie... Alicja Dominik - ocena (1) Szybko i sprawnie wykonana usługa Dominik