Aleksandr - ocena (3) To najgorszy serwis, z jakim miałem kiedykolwiek do czynienia. Właściciel tej... Aleksandr Mm - ocena (1) Polecam , klimatyzacja naprawiona , wszyatko szybko i skutecznie Mm Adam - ocena (1) Wrażenie bardzo uczciwego warsztatu. Dobry kontakt, polecam Adam
Rafał Zinkiewicz - ocena (1) Miałem poważną awarię silnika i turbiny w Peugeot 5008. Serwis od samego... Rafał Zinkiewicz Damian - ocena (1) Dramat - niby zamawiane części ale jednak pan zapomniał, niby wymienił... Damian Marcin - ocena (1) Kolejna moja wymiana oleju w skrzyni biegów. Jak zawsze profesjonalne oraz... Marcin Artur - ocena (1) Warsztat godny polecenia, fachowcy. Artur Piotr - ocena (1) Naprawa alternatora. Piotr Pit - ocena (1) Polecam z czystego serca Pit Sylwia - ocena (1) Szybki termin realizacji, fachowo i profesjonalnie. Sylwia Jan - ocena (1) Nie rozumiem skąd te negatywne opinie, jestem stałym klientem, serwisuję u... Jan EDI - ocena (2) Lepiej omijać szerokim łukiem. Naprawa nie wykonana pieniądze wzięte ,... EDI Ewa - ocena (1) Świetny serwis samochodowy. Mega polecam, naprawa lakiernicza rewelacyjna i... Ewa IK - ocena (2) Nie polecam! Od momentu zlecenia firmie naprawy upłynęło ponad 8 m-cy!... IK Cezary - Citroen C 4 - ocena (1) Terminowo,szybko,jestem zadowolony,miła obsługa ,polecam Cezary - Citroen C 4 Bartek - ocena (1) Świetny uczciwy warsztat, serdecznie polecam wszystkim Bartek Agata - ocena (1) Wydarzyła się mała kraksa, nie byliśmy klientami a i tak zostaliśmy przyjęci... Agata Jacek - ocena (1) Najlepszy serwis Renault według mnie. ASO niestety....wymięka Jacek Patyk - ocena (1) Polecam serdecznie, auto przyjęte od ręki, szybka naprawa, super dobrany... Patyk Natalia - ocena (1) Dobry kontakt i przede wszystkim szybka i solidna naprawa ;) Polecam Natalia