Sylwia - ocena (1) Szybki termin realizacji, fachowo i profesjonalnie. Sylwia Jan - ocena (1) Nie rozumiem skąd te negatywne opinie, jestem stałym klientem, serwisuję u... Jan EDI - ocena (2) Lepiej omijać szerokim łukiem. Naprawa nie wykonana pieniądze wzięte ,... EDI
Ewa - ocena (1) Świetny serwis samochodowy. Mega polecam, naprawa lakiernicza rewelacyjna i... Ewa IK - ocena (2) Nie polecam! Od momentu zlecenia firmie naprawy upłynęło ponad 8 m-cy!... IK Cezary - Citroen C 4 - ocena (1) Terminowo,szybko,jestem zadowolony,miła obsługa ,polecam Cezary - Citroen C 4 Bartek - ocena (1) Świetny uczciwy warsztat, serdecznie polecam wszystkim Bartek Agata - ocena (1) Wydarzyła się mała kraksa, nie byliśmy klientami a i tak zostaliśmy przyjęci... Agata Jacek - ocena (1) Najlepszy serwis Renault według mnie. ASO niestety....wymięka Jacek Patyk - ocena (1) Polecam serdecznie, auto przyjęte od ręki, szybka naprawa, super dobrany... Patyk Natalia - ocena (1) Dobry kontakt i przede wszystkim szybka i solidna naprawa ;) Polecam Natalia Wilno Grzegorz - ocena (1) Regenerowałem tylne amortyzatory audi v8 hydraulicznego zawieszenia - 100 %... Wilno Grzegorz Marcin - ocena (1) Rewelacja. Wiedza, terminowość i jakość na najwyższym poziomie. Marcin Pati - ocena (2) Z całego serca polecam mechanika Patryka jego podejście jest z pasji do tego... Pati JMK - ocena (1) Po pierwszej wizycie powiedziałem w ALWO, że taki serwis spotkałem w latach... JMK PW brumb mot - ocena (1) firma omijac z daleka czas realizacji to cyrk pierwszy i ostatni raz 3... PW brumb mot Slawek - ocena (1) Jakis czas temu Panowie pomogli mi na cito naprawic moje volvo xc40.Bylem w... Slawek Anna - ocena (1) Jesteśmy z mężem klientami tego warsztatu od wielu lat i zawsze poziom usług... Anna Olha - ocena (1) Chciałabym podzielić się bardzo negatywnym doświadczeniem z serwisem... Olha marcin - ocena (1) Nie polecam miałem przegląd poprawkowy więc wyłapali usterkę to jest ok tylko... marcin