Pawel - ocena (2) Szybka realizacja, swietny kontakt. Duza wiedza na temat BMW. Pawel Tomek - ocena (2) Najlepszy serwis w trójmieście, ogromna wiedza o BMW. Wpis w książki... Tomek sempro sławomir Masiel - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam warsztat STR Serwis! Profesjonalne podejście do... sempro sławomir Masiel
Roxana - ocena (1) Rzetelna i szybka obsługa, naprawdę serdecznie polecam ten warsztat samochodowy. Roxana Tomaski - ocena (1) Profesjonalna obsługa i auto zrobione na czas. Tomaski Klient - ocena (1) Usterka została usunięta szybko po dobrej diagnostyce.Poinformowałem że... Klient Marcelina - ocena (1) Oddałam auto do warsztatu na większy zakres prac: wymianę kompresora... Marcelina Michał - ocena (1) Świetny warsztat! Panowie znają się na rzeczy, wszystko wytłumaczone jasno i... Michał Tomek - ocena (1) Bardzo profesjonalnie. Tomek Paweł Deco - ocena (1) Dobry kontakt, rzetelna diagnoza i naprawa Paweł Deco gites - ocena (1) dałem do naprawy sterownik abs i wszystko smiga. gites Kasia - ocena (1) Do tego mechanika trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Szybka i gachowa... Kasia Daro - ocena (1) Jest ok super i fajnie Daro Łukasz F. - ocena (1) Bardzo uczciwy i rzetelny warsztat. Czyszczenie DPF i Katalizatora +... Łukasz F. Jacek.lip@interia.eu - ocena (1) Żetelny,sumienny,pomocny całkowicie oddany swojej pasji. Godny polecenia. Jacek.lip@interia.eu Marcin - ocena (1) Nie polecam. Więcej proszę się trzymać z daleka od tej firmy. Sterownik do... Marcin D - ocena (1) Totalny brak profesjonalizmu. Beznadziejne podejście do klienta. D Joanna R. - ocena (1) Pierwszy raz miałam tak dobre wrażenie w warsztacie samochodowym. Naprawa... Joanna R. Marcin - ocena (1) Nie polecam, jeżeli jest problem z naprawą nie ma żadnej pomocy ani... Marcin maciej - ocena (1) Może trochę drogo ale za to przebieg naprawy przebiegł bez zastrzeżeń. Auto w... maciej