Izabela - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Polecam ten wartszat. Izabela Mala - ocena (1) Panowie potrafią doradzić bardzo dobrze wykonana naprawa polecam serdecznie... Mala Maciek - ocena (1) potwierdzam fachowość i profesjonalizm. Właśnie jest u nich mój Talisan... Maciek
Adrian - ocena (1) Profesjonalna i rzeczowa obsługa. Szybka naprawa oraz wiarygodność. Adrian Gdańszczanin - ocena (1) Profesjonalna obsługa, szybka diagnoza i akceptowalne terminy. Cena usługi... Gdańszczanin Mariusz - ocena (1) Specjaliści w swojej branży - żadna skrzynia im nie obca. Polecam Mariusz Sylwester - ocena (1) Bardzo szybka obsługa i dokładną Sylwester Marek - ocena (1) Porządny i sumienny warsztat. Polecam wszystkim;) Marek asiaantosiewicz87@gmail.com - ocena (1) Szybko profesjonalnie asiaantosiewicz87@gmail.com Asia - ocena (1) Profesjonalny warsztat kompleksowo naprawiłam swoje auto, mechanika,... Asia Asia - ocena (1) Profesjonalny warsztat kompleksowo naprawiłam swoje auto, mechanika,... Asia Rajmund - ocena (1) Konserwacja podwozia w starszym aucie typu SUV. Przy odbiorze od spodu... Rajmund Bartosz - ocena (2) Fatalnie! ;) nie przyjeżdzajcie... bo żeby zapisać samochód trzeba czekać... Bartosz Maciek - ocena (1) Konkretnie, miło i profesjonalnie. Fachowiec przez wielkie F. Zna się na... Maciek Maciej - ocena (1) Polecam pełen profesjonalizm Maciej K - ocena (1) Szybko i konkretnie K V-da - ocena (1) Dobry serwis, wszystko poprawnie, z biegu też pomogą V-da avis - ocena (1) Rzetelna wycena,szybka naprawa i bardzo dobry kontakt. avis K - ocena (1) Profesjonalnie. K Aleksander - ocena (1) solidny warsztat Aleksander