Marcin - ocena (1) W Automax naprawiam samochody juz od 14-15 lat. Przez ten okres nie mialem... Marcin Genek - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Genek Jacek C - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Jacek C
Orfeusz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Orfeusz Klaudia - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Klaudia Lovi - ocena (1) Firma zapewnia doskonałą obsługę klienta, a ich produkty są zawsze wysokiej... Lovi Piotr K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego warsztatu samochodowego! Fachowa... Piotr K Sławek - ocena (1) Za każdym razem, gdy przekraczam ich progi jestem pewien, że dokonałem... Sławek Maciej Borkowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Maciej Borkowski Maciej Borkowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Maciej Borkowski Maciej Borkowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Maciej Borkowski Maciej Borkowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Maciej Borkowski Teodor - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe noty za profesjonalizm i jakość usług. Obsługa... Teodor Krzysztof - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe noty za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Krzysztof Marcin - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i indywidualne... Marcin Marek - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższą ocenę za profesjonalizm i jakość usług. Obsługa... Marek B. Arys - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i wyjątkową obsługę... B. Arys Mat - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Mat Marcin - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Marcin Michał Andryskowski - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Michał Andryskowski