Piotr - ocena (1) Szczerze polecam każdemu warsztat Raf-Car.Jak zwykle panowie stanęli na... Piotr Dindak - ocena (1) Nic dodać, nic ująć :) wracam od lat Dindak Mucha - ocena (1) Szybki kontakt i jeszcze szybsza naprawa klimatyzacji Okazało się że w moim... Mucha
P.W - ocena (1) Bardzo profesjonalny warsztat.Bardzo polecam P.W Dąder - ocena (1) Najlepszy i najbardziej rzetelny warsztat w jakim naprawiałem auto. Podjęli... Dąder Domel - ocena (1) Profesionalna obsługa, Panowie zjaja się na rzeczy... Plecam Domel Paweł - ocena (2) Profesjonalna firma i obsługa, szeroki zakres, dobra lokalizacja,... Paweł Kamil - ocena (1) Jestem klientem warsztatu od kilku lat. Usługi zawsze wykonane prawidłowo na... Kamil Aneta - ocena (1) Auto szybko i sprawnie naprawione. Błądziłam po innych warsztatach i nikt... Aneta Marcin - ocena (1) Wszystko super i szybko Marcin AGi - ocena (1) Jeżeli ktoś szuka wysokiej klasy specjalistów znających się na swojej pracy... AGi Angela - ocena (1) Wspaniały mechanik z wielką wiedzą, mały niepozorny warsztat a znalazł... Angela Kira - ocena (2) Polecam mobilnego mechanika elektryka samochodowego naprawa szybka I nie drogo Kira Łucja - ocena (1) Dobry warsztat, dobry kontakt. Autko po wymianie... Łucja Marta M. - ocena (1) Wnętrze warsztatu może nie wygląda tak imponująco jak autoryzowany serwis,... Marta M. Ola - ocena (2) Obsługa na najwyższym poziomie naprawa dziurawej opony przebiegła szybko i... Ola Robert - ocena (1) Nie raz korzystałem z usług tego serwisu. Na plus umiarkowane ceny i... Robert FordF - ocena (1) Fenomenanalne podejście, ceny w końcu uczciwe, pierwszy warsztat w Gdańsku do... FordF patrycja - ocena (1) Firma godna zaufania i rzetelna patrycja Marek - ocena (1) Warsztat oraz obsługa zasługuje na całkowite zaufanie. Pan Wojtek oraz Pan... Marek