Robert - ocena (1) Warsztat mający w swojej ofercie zarowno usługi specjalistyczne jaki i usługi... Robert Radek - ocena (1) Bardzo kompetentny i solidny zakład, miła i fachowa obsługa Polecam Radek Izabela Michałowska - ocena (1) Pełen profesjonalizm i szeroko rozumiane wsparcie Izabela Michałowska
Aleksander Olszewski. - ocena (1) Cóż przyjechałem do warsztatu z poźbą o rzetelną diagnostykę auta przed... Aleksander Olszewski. Tomasz - ocena (1) Nie boją się trudnych tematów. Problem jest szczegółowo analizowany i... Tomasz MCiak - ocena (1) Pełen profesjonalizm, świetna obsługa jednym słowem Panowie znają się na... MCiak Grabek - ocena (1) Jestem mega zadowolony z usług Polecam  Grabek Dawid - ocena (1) Profesjonalny warsztat - zakres usług szerszy niż w autoryzowanym serwisie i... Dawid Grabek - ocena (1) Ludzi pracujący w tym warsztacie to nie tylko profesjonaliści ale i pasjonaci... Grabek Piotr Godończuk - ocena (1) Pełen profesjonalizm i znajomość usługi którymi się zajmują. Rewelacyjny... Piotr Godończuk Kuba - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wysoka jakość. Szeroki zakres usług. Zaawansowany... Kuba Paweł - ocena (1) Konkretnie, terminowo, fachowo. Cena zadowalająca. Paweł Mateusz Rz. - ocena (1) Pan Mateusz (mój imiennik) to mechanik z innej planety w najbardziej... Mateusz Rz. Irina - ocena (1) Jeżeli ktoś szuka wysokiej klasy specjalistów znających się na swojej pracy... Irina Ewelina - ocena (1) Wymiana sprzęgła i regeneracja skrzyni. Bardzo solidny i uczciwy specjalista.... Ewelina Piotr - ocena (1) Szczerze polecam każdemu warsztat Raf-Car.Jak zwykle panowie stanęli na... Piotr Dindak - ocena (1) Nic dodać, nic ująć :) wracam od lat Dindak Mucha - ocena (1) Szybki kontakt i jeszcze szybsza naprawa klimatyzacji Okazało się że w moim... Mucha P.W - ocena (1) Bardzo profesjonalny warsztat.Bardzo polecam P.W Dąder - ocena (1) Najlepszy i najbardziej rzetelny warsztat w jakim naprawiałem auto. Podjęli... Dąder