jacekkul. - ocena (1) solidna firma fachowa.terminowa, jacekkul. Magdalena - ocena (1) Skrzynia zepsuła się będąc na gwarancji. Po 3 tygodniach informacja, że... Magdalena Karol - ocena (1) Bardzo szybki i profesjonalny serwis wyjątkowo dobre ceny przed naprawa... Karol
Paweł - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Jasne zasady, przyjemna atmosfera, realizacja na czas,... Paweł Kamil - ocena (2) Nie polecam. Tydzień po wymianie rozrządu zapalił się check engine który... Kamil Dorota - ocena (1) Bardzo miła, szybka, i sprawna obsługa , opony zabezpieczone w foliowe duże... Dorota Anna Litwin - ocena (1) Polecam serdecznie warsztat. Zostałam przyjęta tego samego dnia. Pani w... Anna Litwin J3M Trans - ocena (1) Szybko, profesjonalnie, zgodnie z umówionym zakresem , ceny przystępne, widać... J3M Trans Marta - ocena (1) Już od pierwszego momentu wiedziałam, że trafiłam do bardzo profesjonalnego... Marta Katarzyna - ocena (1) To nie pierwsza wizyta w warsztacie. Szybka obsługa na umówioną godzinę... Katarzyna Michał - ocena (1) Bardzo sprawnie i profesjonalnie Michał Maciej - ocena (1) Zmieniałem opony z letnich na zimowe. Same plusy. Miła atmosfera, kawka,... Maciej Trójmiasto - ocena (1) Rzetelny i profesjonalny. Trójmiasto Patryk Szemis - ocena (2) Bardzo zadowolony Patryk Szemis Adrian - ocena (1) Polecam fachowo wykonana naprawa,dobry kontakt . Adrian Ewelina S. - ocena (1) Dziękuję za błyskawiczną pomoc z przebitą oponą! Pan z warsztatu podjechał ze... Ewelina S. Krystek - ocena (1) Polecam tego mechanika Krystek Krystek - ocena (1) Polecam tego mechanika Krystek Jakub G - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, jasna wycena. Polecam ten warsztat. Solidni fachowcy. Jakub G Agata B. - ocena (2) Super podejście do klienta, wulkanizator bardzo pomocny, doradził mi opony i... Agata B.