Tomasz - ocena (1) Naprawiam u Niego auto od dwunastu lat. Tomasz Marta - ocena (1) Diamondowi Panowie jak zwykle trzymają poziom !!! Przy okazji wymiany opon... Marta Sławomir Nakonowski - ocena (1) Bardzo miła i sprawna obsługa .życzliwy personel i traktują klienta w sposób... Sławomir Nakonowski
Paweł Sokołowski - ocena (1) pomoc drogowa bez zarzutów, wszystko sprawnie przebiegło. Paweł Sokołowski Adam - ocena (1) stacja diagnostyki jak najbardziej do polecenia, diagności bardzo... Adam Karina Fielc - ocena (1) warsztat super na lepszy nie trafiłam. bardzo polecam fachowa obsługa,... Karina Fielc Kamil - ocena (1) pomoc drogowa szybko i bez problemu.polecam Kamil Milka - ocena (1) A ja pochwalę dość mało znana usluge, jaka jest kalibracja reflektorów.... Milka Wioletta - ocena (1) Diamentowa obsługa. Szybka pomoc w nagłej sprawie, która wydarzyła mi się... Wioletta Agnieszka - ocena (1) Super !!!! Polecam z całego serca ️ świetny warsztat !!!! Wspaniała i miła... Agnieszka Dżejkob - ocena (1) Wszystko ok, warsztat bardzo duzy i dobrze wyposarzony Dżejkob Tadeusz - ocena (1) Sprawnie i w miarę szybko naprawione auto. Kumaty mechanik.Polecam Tadeusz Slawo - ocena (1) Pełna Profeska, nie rzucają słów na wiatr jak mówią tak jest, bez owijania Slawo E.S. - ocena (1) Sprawnie i przyzwoicie kosztowo. Korzystam zawsze ilekroć potrzebuję pomocy i... E.S. Tomasz - ocena (1) Świetny warsztat, świetni ludzie Tomasz Kamil O. - ocena (1) W tym roku mija 10 lat (wow!) współpracy z Fred-Bojano i wszystko wskazuje,... Kamil O. Stefan z Sopotu - ocena (1) Pomoc drogowa na 6 +. Stefan z Sopotu Jerzy - ocena (1) Wg mnie naprawdę Nr 1 w Trójmieście. Z czystym sumieniem polecam. Jerzy Michal - ocena (1) Byłem na wymianie opon, poszło ekspresowo i szybko :) nie to co w Gdansku,... Michal Aleksandra - ocena (1) Profesjonalny warsztat znają się na rzeczy polecam! Aleksandra