Wave

Dostawcy internetu

Gdynia, Amona 2

Edyta - opinia (1) Jak dla mnie super internet. Technicy bardzo uprzejmi i znają się na rzeczy.... Edyta Iwona - opinia (1) Internet działa bez awaryjnie nie narzekam i polecam. Technik który podłączał... Iwona Kinga - opinia (1) Mogę śmiało polecić internet Wave. Mam od 2 lat i nie narzekam. Do tego... Kinga
Alex - opinia (1) U mnie wszystko śmiga bez zarzutu. Bardzo dziękuję pani Agnieszce, za miła... Alex Szymon - opinia (1) Nie dane mi jest ocenić jakości dostarczanego internetu ale za obsługę... Szymon Maro - opinia (1) Polecam firmę miła obsługa telefoniczna, montaż bez żadnych problemów.Pan... Maro P. - opinia (2) Najgorszy dostawca internetu! Przerwy w świadczeniu usług non stop,... P. Ben - opinia (2) Zdecydowanie nie polecam tego dostawcy. Parametry połączenia zdefiniowane w... Ben Darek - opinia (1) Niestety tragedia, podpisałem umowę, miał być normalny internet, a jest... Darek nie zadowolony z usług - opinia (1) słabo to widzę , słabe pingi, obsługa telefoniczna dramatyczna , ogólnie... nie zadowolony z usług Damian - opinia (1) Tragedia obsluga nie widzi problemu a internetu nie ma Damian Mateusz - opinia (1) Bardzo słaby internet. Ciągłe problemy, słaby zasięg. Nie nadaje się do pracy... Mateusz Paweł - opinia (1) Wave, pseudo dostawca z pseudo usługami. odradzam, jak ktoś może niech... Paweł AW - opinia (1) Nie polecam podejscie do klienta który cały dzień walczy aby naprawili... AW Zuza - opinia (1) Póki co nie narzekam i uwolniłam się od wiecznych problemów z zasięgiem LTE.... Zuza Magda - opinia (1) U mnie działa dobrze i przynajmniej nie ma limitów. Magda Kris - opinia (1) To wcale nie działa. Zwykłe LTE lepsze i tańsze i bez ciągłych przerw Kris Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą Wave! (1) Tragiczna jakość usług radiowych... W przypadku rekomendacji na facebooku... zawiedziony klient Świetny internet (1) szybka, sprawna instalacja, brak awarii, cena ok Marzena Nie polecam (1) Nie polecam. Odkąd przejęli firme Multi-IP ciągle przerwy w dostawie... Aneta