ULUBIONE MIEJSCE! (1) Tak, moje ulubione miejsce - piękna sala i pokoje gościnne oraz fenomenalna... Marta Z. Najlepszy lokal ever!!!!!!! (1) Nasze wesele okazało się najlepszą imprezą na której byłam. Świetna... Estera Wesele w hotelu Kiston (1) Witamy! 17.05.2014 r w hotelu Kiston w Kistowie odbyło się nasze Wesele.... Natali i Łukasz
Wyśmienity obiad. (2) Mialam okazje wstapic na obiad do restauracji Koziego Grodu i zamowilam danie... Ewa Obiad nie zachwycił.... (1) Sam Hotel - wielki plus dla basenu, sauny i kręgielni. Pachnący nowością.... Weekendowy Gorąco polecamy, idealne miejsce na wesele. (1) Tydzień temu mieliśmy wesele w Cedrowym Dworku. Miejsce na 100% godne... Kasia i Karol Uwielbiam Kozi Gród (2) Za spokój, dyskrecję, czystość, kuchnię...pigwówkę. M. Bardzo słabe jedzenie (2) Wielkanoc z "Biedronki" tak powinna się nazywać impreza świąteczna w tym... Astra Ośrodek Muza Jurata (1) Profesjonalna, uprzejma obsługa, czystość na terenie całego obiektu, cicha... Anna K. Rewelacyjna restauracja na kaszubach z wspaniałą obsługą i pysznym jedzeniem (1) Byłem w tej restauracji dwukrotnie. Za każdym razem, poza przemiłą kelnerką,... Marcin Marian - opinia (1) Piękny obiekt zrobiony ze smakiem .Obsługa bardzo miła, jedzenie wyśmienite... Marian szczerze polecam :) (1) Z usług stadniny korzystam od dwóch lat i nie zamienię jej na żadną inną.... Katarzyna naprawde warto! (1) polecam!! super smaczne jedzenie i bardzo miła obsługa piotr impreza firmowa (1) Bardzo fajne miejsce na imprezę firmową. Obsługa przyjazna, kulturalna,... klr pysznie (1) Szybka i miła obsługa. Szmurowana pierś gęsi z czerwoną kapustką w pieczonym... Robert Hotel Ara (1) Pobyt w hotelu wspominamy z mężem z uśmiechem na twarzy, na pewno nie raz... muminka` „Odwiedzamy to miejsce z przyjaciółmi i co roku jesteśmy pozytywnie zaskoczeni” (1) Hotel oprócz malowniczego położenia, zadziwia atrakcjami. Co roku powstaje... Michał Super wypoczynek (1) Bardzo ładny, luksusowy, kameralny hotel, obsługa pomocna, uśmiechająca się... zadowolona Dawno tak nie odpoczeliśmy! (1) Do Bazy Wypadowej przyjechaliśmy z rodziną na weekend. Dzieciaki świetnie się... Andrzej Nie tak super, nie na 6 (2) Byliśmy na balu walentynkowym i po ocenach tu wystawionych, samych 6,... Monia