Wesele w maju (1) Miesiąc temu mieliśmy wesele w Rajskiej i szczerze polecamy. Dworek... Marlena i Piotrek Wspaniałe wesele w Hotelu Kiston (1) Rewelacja! Byliśmy zachwyceni tym obiektem! Mieliśmy wesele w Hotelu Kiston w... M&W top miejsce (1) Nasze miejsce nad Baltykiem. Spędziliśmy tu przepiekny weekend z naszym... goście z pokoju 319
Beznadziejnie i drogo (1) Organizowaliśmy komunię dziecka w tym roku. Jedzenie - nic nadzwyczajnego,... aliosza Wesele w Rajskiej Górze (1) Wesele w Rajskiej Górze- profesjonalizm obsługi, godny standard lokalu,... Klaudia i Karol Rajska Góra - polecamy (1) Witam. Szczerze polecamy Rajską Górę na wszelkie imprezy rodzinne. Jesteśmy... paro ULUBIONE MIEJSCE! (1) Tak, moje ulubione miejsce - piękna sala i pokoje gościnne oraz fenomenalna... Marta Z. Najlepszy lokal ever!!!!!!! (1) Nasze wesele okazało się najlepszą imprezą na której byłam. Świetna... Estera Wesele w hotelu Kiston (1) Witamy! 17.05.2014 r w hotelu Kiston w Kistowie odbyło się nasze Wesele.... Natali i Łukasz Wyśmienity obiad. (2) Mialam okazje wstapic na obiad do restauracji Koziego Grodu i zamowilam danie... Ewa Obiad nie zachwycił.... (1) Sam Hotel - wielki plus dla basenu, sauny i kręgielni. Pachnący nowością.... Weekendowy Gorąco polecamy, idealne miejsce na wesele. (1) Tydzień temu mieliśmy wesele w Cedrowym Dworku. Miejsce na 100% godne... Kasia i Karol Uwielbiam Kozi Gród (2) Za spokój, dyskrecję, czystość, kuchnię...pigwówkę. M. Bardzo słabe jedzenie (2) Wielkanoc z "Biedronki" tak powinna się nazywać impreza świąteczna w tym... Astra Ośrodek Muza Jurata (1) Profesjonalna, uprzejma obsługa, czystość na terenie całego obiektu, cicha... Anna K. Rewelacyjna restauracja na kaszubach z wspaniałą obsługą i pysznym jedzeniem (1) Byłem w tej restauracji dwukrotnie. Za każdym razem, poza przemiłą kelnerką,... Marcin Marian - opinia (1) Piękny obiekt zrobiony ze smakiem .Obsługa bardzo miła, jedzenie wyśmienite... Marian szczerze polecam :) (1) Z usług stadniny korzystam od dwóch lat i nie zamienię jej na żadną inną.... Katarzyna naprawde warto! (1) polecam!! super smaczne jedzenie i bardzo miła obsługa piotr impreza firmowa (1) Bardzo fajne miejsce na imprezę firmową. Obsługa przyjazna, kulturalna,... klr