Niestety to juz nie to samo miejsce (2) Bywalem kilkakrotnie w Palacu i mialem przyjemnosc uczesniczyc w wspanialej... Krzysztof Super (1) Dobre jedzenie, czyste pokoje i zawsze uśmiechnięta obsługa. Ania Fantastyczne miejsce! (1) Doskonałe miejsce na weekendowy relaks, sauna i balia fantastyczne,... Iza
Wakacje w Kozim Grodzie (1) Gorąco polecam. Hotel na najwyższym poziomie z przemiła, fantastycznie... Pluszoniak Polecam! (1) Zdecydowanie hotel na duzy plus- mały, kameralny, świetnie zarządzany-... Dorota Najlepsze Miejsce! (1) Bardzo Miło spędzony czas, super atmosfera organizacja i jedzenie. Bardzo... Waldek Całkiem fajnie (1) Polecam pobyt zimowy. Ciepło, czysto. Blisko na narty. Trochę obsługa nie... Mama Wesele w Cedrowym Dworku - Najlepsze! (1) W sierpniu 2013r. organizowaliśmy wesele w Cedrowym Dworku. Jedzenie pyszne,... Justyna i Łukasz Super ośrodek wypoczynkowy (1) Bardzo fajny ośrodek wczasowy ,miła obsługa,jedzenie pyszne ,ceny... EDWARDO Porażka (2) Witam po raz drugi uczestniczyłem w organizowanych w Lisewskim Dworze... Wojtek Pobyt Swiąteczny (1) Pobyt zaliczamy do b.udanych. Obsługa hotelu niezwykle uprzejma i... Grażyna Rewelacyjny hotel (1) Świetna kuchnia, piękne pokoje, miła obsługa Krzysiek Niesamowita restauracja! (1) Miałem przyjemność gościć ostatnio w hotelu ze znajomymi i powiem szczerze -... Krzysztof Pobyt andrzejkowy (1) Pierwszy raz byłem na zorganizowanym wieczorze andrzejkowym. Wybór hotelu... Konrad Wesele w Hotelu Niedzwiadek (1) Wybraliśmy Hotel Niedźwiadek z wielu powodów, miedzy innymi ze względu na... Aleksandra i Michał Bałachowscy Zdecydowanie poelcam! (1) Niezwykłe miejsce na każdą okazję. Idealne zarówno na niedzielny obiad, jak i... 28.11.13 14.09.2013 r. Ewelina i Damian :) (1) Nasze wesele było wspaniałe :) dziękujemy całej obsłudze Rajskiej Góry,... Ewelina IDEALNE MIEJSCE NA WEEKEND ZA MIASTEM (1) Hotel Niedźwiadek jest idealnym miejscem na weekend z rodzinną. Szczerze... L.C ja polecam (1) byłem na obiadku i bardzo przyjemnie miła obsługa dobre jedzenie, jak pani... mopp Wesele w Oycowej Zagrodzie (1) Oycową Zagrodę wybraliśmy na urządzenie naszego wesela z kilkunastu... Amadeusz