pysznie (1) Szybka i miła obsługa. Szmurowana pierś gęsi z czerwoną kapustką w pieczonym... Robert Hotel Ara (1) Pobyt w hotelu wspominamy z mężem z uśmiechem na twarzy, na pewno nie raz... muminka` „Odwiedzamy to miejsce z przyjaciółmi i co roku jesteśmy pozytywnie zaskoczeni” (1) Hotel oprócz malowniczego położenia, zadziwia atrakcjami. Co roku powstaje... Michał
Super wypoczynek (1) Bardzo ładny, luksusowy, kameralny hotel, obsługa pomocna, uśmiechająca się... zadowolona Dawno tak nie odpoczeliśmy! (1) Do Bazy Wypadowej przyjechaliśmy z rodziną na weekend. Dzieciaki świetnie się... Andrzej Nie tak super, nie na 6 (2) Byliśmy na balu walentynkowym i po ocenach tu wystawionych, samych 6,... Monia Niestety to juz nie to samo miejsce (2) Bywalem kilkakrotnie w Palacu i mialem przyjemnosc uczesniczyc w wspanialej... Krzysztof Super (1) Dobre jedzenie, czyste pokoje i zawsze uśmiechnięta obsługa. Ania Fantastyczne miejsce! (1) Doskonałe miejsce na weekendowy relaks, sauna i balia fantastyczne,... Iza Wakacje w Kozim Grodzie (1) Gorąco polecam. Hotel na najwyższym poziomie z przemiła, fantastycznie... Pluszoniak Polecam! (1) Zdecydowanie hotel na duzy plus- mały, kameralny, świetnie zarządzany-... Dorota Najlepsze Miejsce! (1) Bardzo Miło spędzony czas, super atmosfera organizacja i jedzenie. Bardzo... Waldek Całkiem fajnie (1) Polecam pobyt zimowy. Ciepło, czysto. Blisko na narty. Trochę obsługa nie... Mama Wesele w Cedrowym Dworku - Najlepsze! (1) W sierpniu 2013r. organizowaliśmy wesele w Cedrowym Dworku. Jedzenie pyszne,... Justyna i Łukasz Super ośrodek wypoczynkowy (1) Bardzo fajny ośrodek wczasowy ,miła obsługa,jedzenie pyszne ,ceny... EDWARDO Porażka (2) Witam po raz drugi uczestniczyłem w organizowanych w Lisewskim Dworze... Wojtek Pobyt Swiąteczny (1) Pobyt zaliczamy do b.udanych. Obsługa hotelu niezwykle uprzejma i... Grażyna Rewelacyjny hotel (1) Świetna kuchnia, piękne pokoje, miła obsługa Krzysiek Niesamowita restauracja! (1) Miałem przyjemność gościć ostatnio w hotelu ze znajomymi i powiem szczerze -... Krzysztof Pobyt andrzejkowy (1) Pierwszy raz byłem na zorganizowanym wieczorze andrzejkowym. Wybór hotelu... Konrad