Super ośrodek wypoczynkowy (1) Bardzo fajny ośrodek wczasowy ,miła obsługa,jedzenie pyszne ,ceny... EDWARDO Porażka (2) Witam po raz drugi uczestniczyłem w organizowanych w Lisewskim Dworze... Wojtek Pobyt Swiąteczny (1) Pobyt zaliczamy do b.udanych. Obsługa hotelu niezwykle uprzejma i... Grażyna
Rewelacyjny hotel (1) Świetna kuchnia, piękne pokoje, miła obsługa Krzysiek Niesamowita restauracja! (1) Miałem przyjemność gościć ostatnio w hotelu ze znajomymi i powiem szczerze -... Krzysztof Pobyt andrzejkowy (1) Pierwszy raz byłem na zorganizowanym wieczorze andrzejkowym. Wybór hotelu... Konrad Wesele w Hotelu Niedzwiadek (1) Wybraliśmy Hotel Niedźwiadek z wielu powodów, miedzy innymi ze względu na... Aleksandra i Michał Bałachowscy Zdecydowanie poelcam! (1) Niezwykłe miejsce na każdą okazję. Idealne zarówno na niedzielny obiad, jak i... 28.11.13 14.09.2013 r. Ewelina i Damian :) (1) Nasze wesele było wspaniałe :) dziękujemy całej obsłudze Rajskiej Góry,... Ewelina IDEALNE MIEJSCE NA WEEKEND ZA MIASTEM (1) Hotel Niedźwiadek jest idealnym miejscem na weekend z rodzinną. Szczerze... L.C ja polecam (1) byłem na obiadku i bardzo przyjemnie miła obsługa dobre jedzenie, jak pani... mopp Wesele w Oycowej Zagrodzie (1) Oycową Zagrodę wybraliśmy na urządzenie naszego wesela z kilkunastu... Amadeusz Weekend w Zawiatach (1) Polecam serdecznie! Właśnie wróciliśmy z mężem i Stasiem (3latka) z weekendu... Zyta Drogo i bez rewelacji (1) jak dla mnie to nic urokliwego tam nie ma otoczenie dawnych pgr-ów śmierdzi,... Iza Nieodpowiedzialna obsługa (2) Spędziliśmy z chłopakiem tam 3 dni. Na pierwszy rzut oka byliśmy zachwyceni,... Paulina i Krzysztof Hotel, który się zepsuł (1) Na minus: - w pokojach (część C) śmierdzi potem z klimatyzacji - restauracja... Paweł wrzesień 2013 (1) Chcielibyśmy ogromnie podziękować obsłudze Dworku "Rajska Góra"... mt Wesele w Cedrowy Dworku (1) Zdecydowaliśmy się na organizację wesele w Cedrowym Dworku mimo, że w... Agnieszka Wesele w Srebrnym Dzwonie w Kadynach (1) 07-09-2013 r. mieliśmy z Żoną wspaniałe zorganizowane w Srebrnym Dzwonie w... Magda i Robert Wesele 31 Sierpień 2013 (1) Świetne Miejsce na Wesele :) Fantastyczna obsługa, cokolwiek byśmy sobie nie... Przemek