Weekend w Zawiatach (1) Polecam serdecznie! Właśnie wróciliśmy z mężem i Stasiem (3latka) z weekendu... Zyta Drogo i bez rewelacji (1) jak dla mnie to nic urokliwego tam nie ma otoczenie dawnych pgr-ów śmierdzi,... Iza Nieodpowiedzialna obsługa (2) Spędziliśmy z chłopakiem tam 3 dni. Na pierwszy rzut oka byliśmy zachwyceni,... Paulina i Krzysztof
Hotel, który się zepsuł (1) Na minus: - w pokojach (część C) śmierdzi potem z klimatyzacji - restauracja... Paweł wrzesień 2013 (1) Chcielibyśmy ogromnie podziękować obsłudze Dworku "Rajska Góra"... mt Wesele w Cedrowy Dworku (1) Zdecydowaliśmy się na organizację wesele w Cedrowym Dworku mimo, że w... Agnieszka Wesele w Srebrnym Dzwonie w Kadynach (1) 07-09-2013 r. mieliśmy z Żoną wspaniałe zorganizowane w Srebrnym Dzwonie w... Magda i Robert Wesele 31 Sierpień 2013 (1) Świetne Miejsce na Wesele :) Fantastyczna obsługa, cokolwiek byśmy sobie nie... Przemek Idealne miejsce do odpoczynku (1) Nie doceniamy wypoczynku w kraju. Idealne miejsce do wypoczynku z rodziną.... Agnieszka Nareszcie wypoczeliśmy (1) Szczerze polecamy Bryzę ! Wypoczeliśmy !Tak jak ktoś napisał tutaj poniżej,... Marta Polecam. (1) Polecamy pobyt w Folwarku Jackowo kazdemu kto lubi spokój, cisze, zwierzeta,... Ewa i Tomasz Polecam (1) Polecam Radek gratulacje dla wlascicieli (1) szafir jest piekny a mam nadzieje ze po skonczeniu boski jezdilismy do... krzysztof Polecam z całego serca! (1) Super jedzenie! Zwłaszcza kaczka :-). Byłam w Cedrowym Dworku na obiedzie już... Agata taki sobie (1) właśnie dzisiaj wróciłam z kilkudniowego urlopu w hotelu szafir i niestety... katarzyna m. Polecam wypad na domki do Zawiat (1) Wybraliśmy się ze znajomymi na kilka dni do Zawiat na domki. Było super!!! :)... Kamila Wesele 13.07.13 (1) Jesteśmy właśnie po... :) Pani Oldze i całej obsłudze - DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY... Ola Foltynowicz Polecam każdemu! (1) Miałam tam wesele więc przekazuję informacje z pierwszej ręki.... Lisewo... Ewa romcia - opinia (2) bylam na weselu poza milym otoczeniem nic ciekawego a jedzenie bylo w... romcia Jak wesele to tylko w Oycowej Zagrodzie (1) 06.07.2013r. organizowaliśmy wesele w Oycowej Zagrodzie i w związku z tym... Konrad