Wesele (1) W zeszłym roku mieliśmy tam wesele. Z czystym sumieniem polecamy. Obsługa... Marcin Basen i Sauny (1) Basen malutki ale z atrakcjami, jacuzzi pełne piany i brudu. Brak kultury... B@rt Polecam Zamek Gniew (1) Wspaniałe klimatyczne miejsce , polecam !! Kamila
Serdecznie polecam!! (1) Organizowaliśmy tam chrzciny na 30 osób. Wszystko jak najbardziej się udało.... Ewelina przyjemna restauracja (1) dobre jedzenie , miła obsługa - polecam pierogi ze szpinakiem, kotlet... Anna Pobyt Wielkanocny 2013 (1) Polecam pakiet Wielkanocny w hotelu Messa. Kameralna atmosfera, przepyszne... Jasiewiczowie Zadowoleni nowożeńcy kwiecień 2013 :) (1) Nasze wesele odbyło się zaledwie tydzień temu - jesteśmy zachwyceni... Dominika i Piotr Adrrr - opinia (1) Fajny, stosunkowo duży ośrodek. W cieplejszych miesiącach dużym plusem jest... Adrrr super ! (1) Pierwszy raz byłam w "Oycowskiej" i bardzo polecam! Pyszne jedzenie,... Marta Zadowoleni (1) Mimo dosc wysokich cen jedzenie bardzo dobre. Miałam okazje posmakowac... Izabela Polecam (1) Dobrze wyposażony i bardzo czysty domek, dobra baza wypadowa, ale okolica też... A Wialkanoc 2013 (1) Tegoroczna Wielkanoc na długo pozostanie w mojej pamięci nie tylko z powodu... Artur Paula i Łukasz - opinia (1) Doskonałe miejsce na wymarzone wesele! Wszystko, w każdym najdrobniejszym... Paula i Łukasz Polecam gorąco (1) Super wakacje na kaszubskiej wsi, dużo atrakcji dla dzieci, i zwierzaki. polecam Antoni Nieprzyjemne zakończenie (1) Hotel schludny, czysty, wystrój wg mnie bardzo fajny. Są jednak rzeczy, które... Kamik Gość - opinia (2) Kuchnia bardzo smaczna, wykwintna. Szczególnie polecam menu degustacyjne.... Gość Restauracja w Cedrowym Dworku (1) do której wybraliśmy się zachęceni artykułem na stronach www.trojmiasto.pl... pd Wesele Basi i Waltera :) (6) W Rajskiej Górze byłam na weselu kuzynki (łącznie z poprawinami), uważam je w... Wiola Jedno z piękniejszych miejsc na ziemi (1) Trafiliśmy do Pałacu Kościeszy wraz z mężem w celu uczczenia tegorocznych... Katarzyna i Krzysztof Pytner Dzień zakochanych dniem miłości do jedzenia... (1) Otrzymaliśmy ulotkę na ulicy Świętojańskiej od przemiłych dziewczyn, z... Artur i Wera