Ania i Dawid opinia (1) Dnia 31.05.2013 roku odbyło się nasze wesele w Dworku Rajska Góra. Jesteśmy... Ania wesele 18 maja 2013 (1) Wraz z mężem zorganizowaliśmy w Cedrowym Dworku nasz ślub i nie żałujemy tej... Karolina Super wypoczynek i dieta (1) Przyjechałam odpocząć w spokoju, oczyścić organizm z toksyn (dieta... Halina
Idealny hotel dla rodzin z dziećmi (1) Przytulny Hotel blisko Plaży. Przestronne, czyste i nowoczesne pokoje.... Andrzej Cegielski Beata i Paweł - opinia (2) W maju 2013 roku odbyło się nasze wesele w Dworku Rajska Góra. Jesteśmy... Paweł wyjątkowy czas (1) REWELACJA: wyjątkowa obsługa - sprawiają, że zapominasz o problemach.Cisza,... kamilla Wesele marzeń !!! (1) W pierwszej kolejności chcielibyśmy podziękować całej obsłudze Srebrnego... Ola i Krzysiek Wojtanowicz Wesele w srebrnym Dzwonie (1) Byłem gościem na weselu w srebrnym dzwonie w maju tego roku. Niestety mimo... Gość weselny Ara (1) Byłam w Arze kilka razy i napewno wrócę nie raz wszystkim polecam Iza Rewelacja! (1) Super miejsce z wyjątkową atmosferą, bardzo miłą obsługą i genialnym... Daniel Bardzo smacznie :) (1) Byliśmy U Stolema podczas weekendu majowego i naprawdę tam jest pięknie.... tykla Wesele 4 maja 2013 (1) W trakcie poszukiwań sali na wesele zjeździliśmy naprawdę wiele lokali w... emes Wesele (1) W zeszłym roku mieliśmy tam wesele. Z czystym sumieniem polecamy. Obsługa... Marcin Basen i Sauny (1) Basen malutki ale z atrakcjami, jacuzzi pełne piany i brudu. Brak kultury... B@rt Polecam Zamek Gniew (1) Wspaniałe klimatyczne miejsce , polecam !! Kamila Serdecznie polecam!! (1) Organizowaliśmy tam chrzciny na 30 osób. Wszystko jak najbardziej się udało.... Ewelina przyjemna restauracja (1) dobre jedzenie , miła obsługa - polecam pierogi ze szpinakiem, kotlet... Anna Pobyt Wielkanocny 2013 (1) Polecam pakiet Wielkanocny w hotelu Messa. Kameralna atmosfera, przepyszne... Jasiewiczowie Zadowoleni nowożeńcy kwiecień 2013 :) (1) Nasze wesele odbyło się zaledwie tydzień temu - jesteśmy zachwyceni... Dominika i Piotr Adrrr - opinia (1) Fajny, stosunkowo duży ośrodek. W cieplejszych miesiącach dużym plusem jest... Adrrr