Fantastyczny Hotel (1) Sam pobyt w hotelu niezwykle przyjemny, miła obsługa, wspaniałe wyposażenie... Dorota Bardzo przyjemnie (1) Spędziłam tam swoje urodziny z mężem. Pani z recepcji dobrała dla mnie... Ewa Relaks za miastem (1) Witam. Osobiście polecam wszystkim pobyt w Kozim Grodzie. Okolica bajeczna,... iwona
A perfect escape (1) After a picturesque road leading through woods Kozi Grod welcomes you with a... Alexandra Wspaniały klimat! (1) Odwiedziliśmy Kozi Gród klika razy z żoną i dzieckiem. Bardzo miło wspominamy... Piotr Naprawdę poleceam (1) Jeżeli miałbym wybierać miejsce gdzie spędzic kolejny weekend lub wypocząć... Ryszard Polecamy (1) Pobyt krotki i mrozny, czysto ,przyjemnie , bardzo dobre jedzenie ale... Joanna i Piotr warto!! (1) Witam wszystkich! jakiś czas temu byłam w tym gospodarstwie na nauce jazdy... asia polecem z przyjemnościa (1) od lat spędzamy wakacje we Władku, Rejs jest jedyny i niepowtarzalny.... zezik Nachalność reklamowa (1) Wizyta sama w sobie na marnym poziomie. Jednak to co mnie najbardziej... Marcin Wystawiona do wiatru (2) Planowalam urzadzic tam przyjecie komunijne. W sierpniu zarezerwowalam... Gdynianka Sylwester z pobytem w hotelu (1) Plusy: -ładne pokoje, nasz był dość duży, reszta ekipy była w klitkach, ale... misia Grażyna - opinia (1) Wspaniała organizacja,wyśmienite jedzenie,bardzo uprzejma obsługa ,dobrze... Grażyna kasia - opinia (1) bardzo miły pobyt swiateczny,fajna atmosfera,mil;i ludzie,jedzenie super... kasia Przypadkowa wizyta (1) W niedzielę 16.12.2012 wybraliśmy się ze znajomymi i dziecmi na wypad na... Anrzej, rodzina i znajomi ROZCZAROWANIE SPA (1) Niestety. Hotel bardzo ładny, czysty i komfortowy, ale nie radzi sobie z... Gość Romantyczny weekend (1) Skorzystaliśmy z oferty hotelu, ponieważ - dobra cena, piękny hotel i... Anna i Jacek polecamy (1) polecamy hotel Spichrz a w szczególności Panią Honoratę przesympatyczna... Paulina Odwiedzajcie, polecam :) (1) Trafiłam do tego miejsca przypadkiem. (Mam rodzine niedaleko) i jestem nim... Ewelina Dziwne ceny dla gości weselnych (3) Sam hotel jest ok. W hotelu odbyło się wesele, które było bardzo udane.... Kiara