bardzo przyjemna restauracja (1) Odwiedziliśmy Dwór Sześć Dębów w piękny, letni dzień. Siedzieliśmy przy... Andrzej rewelacyjna restauracja (1) Serdecznie polecam dworek Rajska Góra. Miałam tam wesele 18 maja br i nie... Alicja Pobyt weselny (1) Ostatnio byłam gościem na weselu w Srebrnym dzwonie i trzeba przyznać, że... Antośka
Estera - opinia (1) Ciepła obsługa, miła atmosfera, jedzenie pyszne! Idealne miejsce dla rodziny... Estera Jeżeli chcesz odpocząć od miasta! (1) Idealne miejsce do wyciszenia i odpoczynku. Mnóstwo atrakcji takich jak: park... Andrzej Polecam (1) To było pierwsze miejsce, w jakim byłem gdzie w pokoju był kominek i można... vicus L> - opinia (1) Swoją decyzję o organizacji wesela w Cedrowym Dworku podjęliśmy z mężem po... L> Wypoczynek weekendwy (1) Pierwszy pobyt i na pewno nie ostatni. Pyszne jedzenie przemiła i bardzo... Andrzej Ania i Dawid opinia (1) Dnia 31.05.2013 roku odbyło się nasze wesele w Dworku Rajska Góra. Jesteśmy... Ania wesele 18 maja 2013 (1) Wraz z mężem zorganizowaliśmy w Cedrowym Dworku nasz ślub i nie żałujemy tej... Karolina Super wypoczynek i dieta (1) Przyjechałam odpocząć w spokoju, oczyścić organizm z toksyn (dieta... Halina Idealny hotel dla rodzin z dziećmi (1) Przytulny Hotel blisko Plaży. Przestronne, czyste i nowoczesne pokoje.... Andrzej Cegielski Beata i Paweł - opinia (2) W maju 2013 roku odbyło się nasze wesele w Dworku Rajska Góra. Jesteśmy... Paweł wyjątkowy czas (1) REWELACJA: wyjątkowa obsługa - sprawiają, że zapominasz o problemach.Cisza,... kamilla Wesele marzeń !!! (1) W pierwszej kolejności chcielibyśmy podziękować całej obsłudze Srebrnego... Ola i Krzysiek Wojtanowicz Wesele w srebrnym Dzwonie (1) Byłem gościem na weselu w srebrnym dzwonie w maju tego roku. Niestety mimo... Gość weselny Ara (1) Byłam w Arze kilka razy i napewno wrócę nie raz wszystkim polecam Iza Rewelacja! (1) Super miejsce z wyjątkową atmosferą, bardzo miłą obsługą i genialnym... Daniel Bardzo smacznie :) (1) Byliśmy U Stolema podczas weekendu majowego i naprawdę tam jest pięknie.... tykla Wesele 4 maja 2013 (1) W trakcie poszukiwań sali na wesele zjeździliśmy naprawdę wiele lokali w... emes