mialobyc wesele... (1) ...ale niestety pol roku czekamy na podpisanie umowy i nagle okazuje sie, ze... zalamka Pomysł na weekend za miastem (2) Pierwszy raz spędziliśmy z rodziną weekend w Jastrzębiej Górze i wybraliśmy... Sasanka Fantastyczne miejsce na każdą imprezę (1) Bawiliśmy się tam niedawno na spotkaniu w grupie 30 osób, wszyscy uczestnicy... Ewa
Impreza rodzinna w Hotelu Rejs (2) W listopadowy weekend zabraliśmy w REJS :) naszą dość liczną rodzinkę, by... Izabela O czymś innym :) (2) Tak jak wszystkim wczesniej bardzo mi się podobało. Ale nie o tym miało być... gość MIESZANE UCZUCIA-Był to mój pierwszy pobyt w Velavesie i wątpliwym jest bym zechciała tam wrócić (1) Hotel lata świetności i tzw.ekskluziwu ma już za sobą lecz mimo to ceny wciąż... zuza Mój ulubiony Hotel to SPA nad morzem we Władysławowie- VELAVES (11) Hotel Velaves to mój ulubiony Hotel w Polsce, Ubielbiam się w nim... wczasowicz Gratulacje (1) Restauracja z niepowtarzalnym klimatem, świetnie nadaje się na obiad rodzinny... Monika Aneta Bednarczyk Kudowa - opinia (1) hotelik kameralny przy samej zatoce.serwują świeże rybki i najlepszy pod... Aneta Bednarczyk Kudowa Hotel Meridian (1) Wspaniała lokalizacja, świetna kuchnia, piękne spa. Polecam Michał Nie polecam - zła obsługa, płatność z góry za wszystko ... (1) Obsługa w recepcji (hotelowej i Spa) jest nieuprzejma i niekompetentna.... Anna Potworny hałas (1) w hotelu do 5 rano jest straszny hałas, dyskoteka znajduje się tuz pod pokojami. Anna Udana ważna uroczystość (1) Pod koniec sierpnia zorganizowaliśmy w Przylądku ważną uroczystość rodzinną,... PANAT cedrowy dworek (1) W zeszłym tygodniu mieliśmy zorganizowaną imprezę zamkniętą.Jeśli chodzi o... anonim Serdecznie polecam!!! (1) Byłam,wraz z rodziną,na moim urodzinowym obiedzie w dniu wczorajszym.... Sara super miejscie, dobre jedzenie (1) Rewelacja.. super miejsce na spotkania rodzinne.Pyszne jedzenie bardzo mila i... lusia Wspaniałe miejsce (1) Urokliwa restauracja nad samym brzegiem bałtyku , samczene jedzenie ,... Krzysiek Crzciny idealne! (1) Czytałam pozytywne komentarze na temat wesel w Cedrowym Dworku i... HelusiowaMama restauracja -koszmar! NIE POLECAM! bleeeeee... (1) Byliśmy z dzieciakami w ostatni weekend, pałac robi wrażenie, również... Jacek Majówka 2011 (1) Piękne miejsce, wspaniale położone. Obsługa przemiła i pomocna. Pensjonat... Gosia