Przypadkowa wizyta (1) W niedzielę 16.12.2012 wybraliśmy się ze znajomymi i dziecmi na wypad na... Anrzej, rodzina i znajomi ROZCZAROWANIE SPA (1) Niestety. Hotel bardzo ładny, czysty i komfortowy, ale nie radzi sobie z... Gość Romantyczny weekend (1) Skorzystaliśmy z oferty hotelu, ponieważ - dobra cena, piękny hotel i... Anna i Jacek
polecamy (1) polecamy hotel Spichrz a w szczególności Panią Honoratę przesympatyczna... Paulina Odwiedzajcie, polecam :) (1) Trafiłam do tego miejsca przypadkiem. (Mam rodzine niedaleko) i jestem nim... Ewelina Dziwne ceny dla gości weselnych (3) Sam hotel jest ok. W hotelu odbyło się wesele, które było bardzo udane.... Kiara mialobyc wesele... (1) ...ale niestety pol roku czekamy na podpisanie umowy i nagle okazuje sie, ze... zalamka Pomysł na weekend za miastem (2) Pierwszy raz spędziliśmy z rodziną weekend w Jastrzębiej Górze i wybraliśmy... Sasanka Fantastyczne miejsce na każdą imprezę (1) Bawiliśmy się tam niedawno na spotkaniu w grupie 30 osób, wszyscy uczestnicy... Ewa Impreza rodzinna w Hotelu Rejs (2) W listopadowy weekend zabraliśmy w REJS :) naszą dość liczną rodzinkę, by... Izabela O czymś innym :) (2) Tak jak wszystkim wczesniej bardzo mi się podobało. Ale nie o tym miało być... gość MIESZANE UCZUCIA-Był to mój pierwszy pobyt w Velavesie i wątpliwym jest bym zechciała tam wrócić (1) Hotel lata świetności i tzw.ekskluziwu ma już za sobą lecz mimo to ceny wciąż... zuza Mój ulubiony Hotel to SPA nad morzem we Władysławowie- VELAVES (11) Hotel Velaves to mój ulubiony Hotel w Polsce, Ubielbiam się w nim... wczasowicz Gratulacje (1) Restauracja z niepowtarzalnym klimatem, świetnie nadaje się na obiad rodzinny... Monika Aneta Bednarczyk Kudowa - opinia (1) hotelik kameralny przy samej zatoce.serwują świeże rybki i najlepszy pod... Aneta Bednarczyk Kudowa Hotel Meridian (1) Wspaniała lokalizacja, świetna kuchnia, piękne spa. Polecam Michał Nie polecam - zła obsługa, płatność z góry za wszystko ... (1) Obsługa w recepcji (hotelowej i Spa) jest nieuprzejma i niekompetentna.... Anna Potworny hałas (1) w hotelu do 5 rano jest straszny hałas, dyskoteka znajduje się tuz pod pokojami. Anna Udana ważna uroczystość (1) Pod koniec sierpnia zorganizowaliśmy w Przylądku ważną uroczystość rodzinną,... PANAT cedrowy dworek (1) W zeszłym tygodniu mieliśmy zorganizowaną imprezę zamkniętą.Jeśli chodzi o... anonim