nasze wesele Justyna i Dominik (1) JESTEŚMY ZACHWYCENI !!! Dworek Rajska Góra spełnił nasze wszystkie... Justyna i Dominik Wesele Emilii i Daniela 5.05.2012 (1) Z nie wiadomych przyczyn, moja poprzednia opinia gdzieś się zapodziała, więc... Emilia i Daniel Polecam (1) Hotel rewelacja!!!! OBSLUGA- PERSONEL TO NAJWIEKSZY PLUS HOTELU;) POKOJE,... NERKO
Morza brzeg, szum fal i dobry smak... (1) Przylądek to restauracja w urokliwym miejscu, nad brzegiem morza, z dala od... Iwona Maria - opinia (1) Zorganizowałyśmy rodzicom uroczystość 50 Rocznicę Ślubu,Przyjecha łam parę... Maria Polecamy! :) (1) Polecamy Rajską Górę! Mieliśmy tam wesele 21.04.2012. Wspaniała obsługa,... Paulina i Tomasz Dobra kuchnia w pięknej okolicy - polecam ! (1) To była nasza pierwsza wizyta, ale już mogę stwierdzić, źe będziemy tam... Joanna Magda - opinia (1) Cóż. Jedzenie daje tak wiele do życzenia. Czytając poprzednie opnie... Magda mimo kilku niedociągnięć było super;) (1) 1.06 mieliśmy w Przylądku wesele...szczerze powiem, że na początku imprezy... Już Państwo K.;) ciekawe miejsce blisko Trójmiasta (1) ciekawa lokalizacja, czyste pokoje, miła obsługa, dobre jedzenie, Joanna schubert Przyjemny nadmorski klimat (1) Mieliśmy przyjemnośc spędzić 4doby w apartamencie i resturacji NAdmorskiej w... Ania pozytywne zmiany (1) Odwiedzamy Przylądek już od roku całą rodziną. Każdy z nas ma tam swoje... Andrzej a miało być tak miło (1) zainteresowałam się tym lokalem z polecenia osoby która w 2011 r. robiła tam... Magda Michał - opinia (1) Wybralismy to miejsce na Komunię, urzekło nas położenie. Jedzenia bardzo mało... Michał Jak najbardziej jestem ''za'' (1) Byłam wraz z mężem i synkiem w maju na kilkudniowym urlopie w tym hotelu,... Katarzyna Majowka byla udana (1) Kolejny raz w velaves i znowu pozytywnie. Najlepiej wspominam peeling... Retsa Hotel dla rodzin z dziećmi (1) Wiele podróżujemy z dziećmi wiec znalezienie odpowiedniego obiektu... Anna Baran Moje urodziny w restauracji (1) Zostałam zaproszona na moje urodziny do Restauracji. Pierwsze wrażenie bardzo... Dori Rajska Góra- Ania i Michał W. (1) Mieliśmy wielką przyjemność uczcić nasz Ślub w Rajskiej Górze, Wesele było... ANNA Agata - opinia (1) Polecam, wszytsko ok i tak jak w opisie obiektu . Agata