Miejsce godne polecenia! (1) Miejsce godne polecenia, jedzenie smaczna, zwłaszcza ryba, trochę długo się... Mateusz VIOLETTA - opinia (1) WITAM,WYKUPILAM W TYM HOTELU POBYT DLA MOICH RODZICOW NA 30LECIE MALZENSTWA.... VIOLETTA Szczerze nie POLECAM! (2) Restauracja Nadmorska w Krynicy Morskiej wyglad z zewnatrz przyciaga oko ale... Anonim
niedopracowany i drogi (1) Moje spostrzeżenia: 1) Pani w centrum spa była przerażona gdy chciałęm... Karol Mikołaj - opinia (1) Wszystkie zamówione potrawy okazały się być wyśmienite, a kaczka z żurawiną... Mikołaj Bardzo sympatycznie (1) Miałam okazję cieszyć się dobrym jedzonkiem - nie są wyliczeni. Do plaży max... Barbara M. Gość - opinia (1) Hotel bardzo przytulny, do plaży bliziutko. Ceny trochę wygórowane ale poza... Gość Rewelacja to mało powiedziane :) (2) Rewelacja to mało powiedziane :) Zorganizowaliśmy w Rajskiej Górze swoje... Agnieszka i Michał Żenada (1) Polecam tylko osobom, które lubią dodatkowe emocje w czasie odpoczynku, bo... jerry To ma przyszłość! (1) Uczestniczyłem w kilku dużych imprezach, takich jak np. dożynki, konferencja,... Kit Ogólnie dobrze, ale przereklamowany.... (2) Dojazd-ciemnym wieczorem przyda się nawigacja...Zaparkować auto-jeszcze... kuba restauracja i ..... (1) Kiedy jesteśmy w Jastrzębiej Górze idziemy do Ary na MEGA WĄTRÓBKĘ... Jurand Byłam pierwszy i ostatni raz (1) Rezerwując pokój dla trzech osób dorosłych i dwójki dzieci zostaliśmy... loniaw OBSŁUGA NA MEDAL - PANI EWO, SUPER BYŁO:) (2) Wczoraj byłam z koleżanka na obiedzie, przeurocza pani ewa obsługiwała nas na... Anna Aga - opinia (1) Polecam serdecznie. Kadyny są urocze. Hotel bez żadnych zastrzeżeń, miałam... Aga WSPANIAŁY WYPOCZYNEK (1) Kolejny spędzony weekend w hotelu Bryza okazała się wspaniałym... Andrzej sympatycznie (1) skorzystaliśmy z kuponu i mieliśmy 2 noclegi za 50% ceny :) Bałam się, że... Marzena Wójcik Ciekawe miejsce (2) Według mnie całkiem przyjazne miejsce, szczególnie warto zwracać uwagę na... Jowita Dla lubiących gwar (1) Odradzam pobyt osobom ceniącym spokój-duży obiekt więc i dużo... ona SYMPATYCZNE ZAKOŃCZENIE SPACERU RODZINNEGO (1) Znajoma z pracy poleciła mi ten kompleks, jako miejsce w którym z pewnością... Kate