Nie polecam. Szkoda nerwów. (1) Pokoje i wyżywienie jak w wielu miejscach tej klasy. Poza zbyt słonym rosołem... Ewa mm - opinia (1) Byłem w Prusewie na rodzinnym obiedzie i moje kulinarne potrzeby zostały... mm Magiczne miejsce (1) Po spędzeniu weekendu w Sześciu Dębach w Prusewie muszę przyznać iż były to... Tomasz
bardzo średnio (1) Ściany z papieru, głośna impreza do 3 w nocy w restauracji, ogólnie tandeta... Artur KLIMATYCZNIE (1) Witam, Byłam ze znajomymi na kolacji. Bardzo nam się podobało, a przede... Kasia Byłam, korzystałam, napewno wrócę :) (1) Hotel na b. dobry + Wypoczynek na poziomie, za nie do końca duże pieniądze.... Karolla Adam i Ania - opinia (1) Spędziliśmy w Willi Klif wspaniały tydzień. Ja na "sokach" a moja 2-ga połowa... Adam i Ania rewelacja (1) Jednym słowem - rewelacja. Po pierwsze sala z dala od zgiełku i miejskiego... Krzysiek PRZEPIS NA UDANE WESELE (1) Zdecydowanie polecamy Pensjonat "Noce i Dnie" wszystkim tym, którzy marzą o... Julia i Rafał Mój cudowny pobyt (1) W sierpniu byłam gościem w hotelu Ara. Pobyt ten określam jako cudownie... Iwona Uroczy Dworek (1) Witam forumowiczów, byłam na niejednym już weselu,a bawić się i zjeść "coś... Mirka jak najbardziej miejsce godne polecenia:) (1) miałam przyjemność być gościem na weselu 23 lipca i miejsce to zachwyciło... M Super miejsce!! (1) Miałam tam wesele w sierpniu i z ręką na sercu mogę ją polecić. Sala... Marta Idealny wypoczynek we Władku (1) Velaves Spa&Resort, gdzie można delektowac się dobrą kuchnią, a wciągu... imprezowicz Wzorowy hotel do zorganizowania konferencji (1) Komfortowy hotel na poziomie, w którym byłem uczestnikiem spotkania... Karol Świetne miejsce (1) To miejsce polecam każdemu poszukującemu sali na różne imprezy... Roman POLECAM (1) Byliśmy tam na weselu. Miejsce pełne uroku: niedaleko jeziorko, cisza,... Katarzyna REWELACJA (3) DUŻO RYZYKOWAŁEM, BO GDY ZAMAWIAŁEM SALĘ W MARCU- BYŁ TO JEDEN WIELKI PLAC... Piotr gość - opinia (1) Lokal urządzony ze smakiem... którego nie można również odmówić kuchni.... gość spokój i zdrowie w bardzo dobrych warunkach (1) przyjechaliśmy z mężem do Willi Klif z głośnego Krakowa,w którym mieszkamy i... artysta z Krakowa