Gorąco polecam!!! (1) Pięknie usytuowany hotel, bardzo czysty i ładnie urządzony, wygodny. Ogromnym... Daria MEGA WYPAS (1) Byliśmy w ARZE tylko i śmiem napisać TYLKO 2 doby, wrażenia jakie wywieźliśmy... Robrt,Asia i MŁODY Kuba Wspaniałe miejsce (1) Spędziliśmy w Hanza Pałac Rulewo wspaniałe 3 dni (2 noclegi) miedzy 16 a 19... Paweł, Pola i mała Iga
SUPER MIEJSCE (1) Przępiękne spokojne miejsce, jeziora, lasy, łąki i rzeka. Odpoczywałam tak... Ania super (1) byłam gościem ,jestem pod dużym wrażeniem.Wszędzie jesz bardzo... Beata M. - opinia (2) Polecam!!! M. Zdecydowane NIE (1) Byliśmy z mężem i znajomymi z małym dzieckiem w ostatni marcowy weekend.... Iwocha Romantyczny weekend (1) Szczerze powiedziawszy hotel spełnił nasze oczekiwania. Korzystałam z... MONIKA Velaves - porażka (1) Pierwsze wrażenie po wejściu do hotelu bardzo dobre. Z czasem wychodzi... Krzysiek warte polecenia (1) Pokoje bardzo czyste,lazienki rowniez czysciutkie,bardzo spokojne... Teresa Super (1) Korzystałam z oferty grouponu, szczerze trochę się obawiałam, ale pozytywnie... Jola z Bydgoszczy pełen relaks (1) Byliśmy w Velaves kolejny raz,na pewno tam wrócimy. bardzo urozmaicona... Beata Motylińska Widok na morze + dobry smak to jest to (1) Bardzo fajne miejsce, gdzie można zjeść i połazić nad samym morzem. Potrawy... D. :-) - opinia (1) Niesamowite miejsce. Pięknie, z gustem. Polecam wszystkim. :-) Spędziliśmy fajny weekend w Mistralu (1) Rewelacyjna lokalizacja hotelu. Miły, uczynny, profesjonalny personel. Sam... Ada i Marek Jola - opinia (1) Miła restauracja, z akcentami marinistycznymi niemal nad samą zatoką.W... Jola SPA.. (1) Cóż... czytając poprzednika mogę rzec jedno: Chyba rzeczywiście ktoś kto... Barteef Zdecydowane tak (1) Byłam w Velavesie na pobycie zdrowotnym. Pakiet przygotowany profesjonalnie z... Jagoda WALENTYNKI 2012 (1) Spędziliśmy w tym Pensjonacie Pobyt Walentynkowy! Było cudownie, romantycznie... ona i on:) Hotel przereklamowany (1) Ciekawa oferta weekendowa. SPA- też dobra, duży wybór zabiegów. Restauracja-... zet