gość - opinia (1) Lokal urządzony ze smakiem... którego nie można również odmówić kuchni.... gość spokój i zdrowie w bardzo dobrych warunkach (1) przyjechaliśmy z mężem do Willi Klif z głośnego Krakowa,w którym mieszkamy i... artysta z Krakowa Klasa i styl (1) W ostatni weekend wybrałam sie z chłopakiem poza miasto i na trasie... Celina
Ania Gezele - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą rozpocząć odchudzanie i zdrowy styl... Ania Gezele Piotr - opinia (1) Bardzo poytywna niespodzianka! Brakowało tkiego miejsca w tych okolicach.... Piotr Bardzo polecamy (1) Bardzo polecamy Rajską Górę, mieliśmy tam swoje wesele. Goście chwalili... Olek przyjemne miejsce (1) Spędziliśmy z mężem bardzo miły czas w Velaves Spa. Zdecydowanie polecamy to... D Super wypoczynek w kameralnym zacisznym miejscu ! (1) Polecam wszystkim osobom osobom dbającym o zdrowie i wygląd .Marzy mi się... Alfreda Nagórska Było super (1) wesele zrobiło na mnie duże wrażenie, dużo dobrego jedzenia przy tym ładnie... Karol ladny hotel dla mas (1) Bylem 2 raz-standard niestety sie zmienil na gorsze(szczegoly ale... szymon Bardzo dobry wybór (1) Jestem bardzo zadowolona. Żeby wszystkie hotele 3-gwiazdkowe oferowały taki... Daga Czysty hotel i niezwykła okolica (1) Byliśmy mile zaskoczeni zarówno czystością hotelu, jak i niezwykłą okolicą.... KS Wspaniały pobyt we władku (1) Spędziliśmy wspaniale czas podczas pobytu we Władysławowie, a to dzięki... NK Nowoczesny i miły hotel z dobrą muzyką na żywo. Polecam (1) Nowoczesny hotel, który poza zakwaterowaniem oferuje mnóstwo... FankaSPA SylwKA - opinia (1) Hotel znajduje się w przyjemnej i spokojnej okolicy( oczywiście poza sezonem... SylwKA Najlepszy kompleks we Władku (1) Największy kompleks typu wellness we Władku i okolicach. Hotel oferuje... Tomasz Wpaniałe ogromne wrażenie. Polecam (1) Przebywałem w Velavesie 6 dni w maju tego roku i jestem bardzo zadowolony. Z... T Kasienka - opinia (1) Zakwaterowanie w porządku, wszędzie czysto, codziennie wymienione ręczniki i... Kasienka AK - opinia (1) Hotel Velaves SPA to jeden droższych ale lepszych hoteli w okolicy i... AK Tragedia " Majówka z jedynką" (1) Do wszystkich, którzy mają zamiar w przyszłości, wynajmować plac, teren pod... fIDUK