wypoczywający - opinia (1) Velaves to luksusowy i bardzo ladny i hotel w srodku znajduący się... wypoczywający lipa (1) aspiracje na ekskluzywny przybytek a rzeczywistość brutalnie to weryfikuje.... Krzy$iek Velaves. Velaves we Władku ma najlepszy obiekt, w którym byłam w tym roku (1) Najlepsze Spa na wybrzeżu. Polecam wszystkim moje drogie Panie. Kamila konsultantka Avon
Bardzo dobry obiekt. Polecamy wszytkim (1) W pokoju jest TV oraz dostęp do internetu wifi. Ładna łazienka. Pokój był... rodzinka Gorąco Polecam (1) Jedyna Restauracja na Wybrzeżu, gdzie można się rozkoszowac prawdziwą chińską... Bat sympatyczne miejsce na wypoczynek (1) cisza, spokój i rodzinna atmosfera sprawiły, że czuliśmy się jak w domu.... Kasia i Tomek Rewelacja- polecam każdemu ceniącemu relaks i ciszę (1) Mój pobyt w Niedźwiadku zaliczam do niezwykle udanych. Pięknie położony,... Kasia z Gdańska Najlepsze miejsce do zorganizowania konferencji (1) Zgadzam się ze wszystkimi opiniami na tym forum. Wybraliśmy ten obiekt na... Firma konsultingowa naprawdę polecam (1) spędziłam w Rejsie weekend nad samym morzem i przyznam, że zarówno hotel jak... magda ostatkowy bal (1) po raz 7-my bylam gosciem osrodka.Z roku na rok jest coraz ladniej.Obsluga... Irena VelaVes To miejsce, w k (1) VelaVes to Hotel w którym podczas zabiegó spa problemy które nas otaczają... Kasia Swietne SPA z Zabiegami (1) kapitalne miejsce na odpoczynek. Po prostu polecam. po 5 dniowym pobycie... Ania Swietny hotel połozony w pieknym miejscu, o tej porze nie ma tłumów (1) Witam i gorąco polecam wszystkim ten hotel, jest na prawdę pięknie położony,... zapracowany Wiola - opinia (1) Gacanek odwiedziłam z rodziną rok temu w wakacje. Naprawdę przyjemne miejsce... Wiola aa - opinia (1) polecam to miejsce!! przeslicznie polozony, elegancki i nowoczesny wystroj.... aa Fajne miejsce (1) Naprawdę warto Fajnie patrzeć jak zmienia się Niedzwiadek. Z socjalistycznego... sslawss Bardzo dobry hotel (1) Porządny hotel - świetne jedzenie,obsługa i staff. Oczarowało nas miejsce... P&W Cudne miejsce (1) W Dolinie spędziłam weekend. Polecam wszystkim to miejsce zarówno na... Aneta Justyna - opinia (2) Hotel przepięknie położony, blisko morza. Wystrój bardzo nowoczesny.... Justyna a mogło być tak miło ... (2) Zachęcony zakwalifikowaniem ośrodka jako oficjalne zakwaterowanie dla jednej... Z.K.