Gorąco poecam (1) Organizowliśmy z mężem w tym pensjonecie wesele Przemiła obsługa, pyszne... Ewelina I Komunia Św. w Zielonej Bramie (1) Zleciliśmy organizację I komunii Św. naszej córki i NIE zawiedliśmy się.... Aleksandra C. fajne miejsce (1) fajne miejsce Renata
SUPER HOTEL (2) Naprawdę świetnie spędziliśmy czas. Od rana same atrakcje, nie można się... Karolina Wesele w "Bałtyku" (1) Byliśmy gośćmi na weselu w "Bałtyku" 30.04.2010. Ogólne wrażenie... Pollus78 UWAGA (2) Uwaga na obsługę.Jak opuszczacie pokój HOTELU VELAVES wielokrotnie sprawdżcie... A na prawde warto (1) na prawde warto on Naprawdę super (1) Naprawdę piękne miejsce, podwórko aż samo zachęca do odwiedzin bardzo czysto... masza Relaks (1) Spędziłam w Primaverze 5 dni. Zrelaksowałam się, wyluzowałam. Skorzystałam z... Asia super impreza walentynkowo-sledzikowa (1) Witam, poszlam celowo na ta impreze do dworku barwik bo chcialam na wlasne... dziba Oszczędźcie sobie rozczarowań, nie jedźcie... (2) Byliśmy na Walentynki w Velaves. Płaciliśmy o 100 zł więcej za lepszy pokój.... Marek Teoria a praktyka wykonywania zabiegów (4) Witam! Chcialam podzielic sie z Panstwem wrazeniami z pierwszego pobytu w Spa... Joanna Ach , bylo super! (1) Marzylismy o cudnie spędzonych Walentynkach i dzieki Waszemu Hotelowi bylo... lewanda Super (1) Polecam, rewelacyjny weekend spędziłam z chłopakiem. Super przygotowane... Ania SPA w BRYZIE = 100% satysfakcji (1) Samo patrzenie na budynek SPA już sprawia przyjemność. Co jest w środku nie... asia I KL. (1) Najwspanialszy hotel jaki znam. Klimat, widoki, jedzenie WSZYSTKO SUPER!!! asia o Barwiku :) (10) poczatkowo bardzo ucieszylam sie na mysl wyprawienia wesela mojej corki w... joanna Super organizator wesela (2) Mieliśmy tam wesele 05.09.2009. Wesele w tym ośrodku to niezapomniane... Kasia i Krzysiek Naciągane te 4 gwiazdki (3) Velaves to duży, okazały hotel cierpiący na dolegliwości wynikające z... PS Super kulig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Za pośrednictwem waszym chcielibyśmy bardzo podziękować Stajni Pod... Danuta