piękne miejsce! (1) Polecam Orzechowkę gorąco - wysoki standard pokoi, przemili właściciele,... Anna Dmochowska Polecam ! (1) Szczeże polecam wszystkim. Idealne położenie blisko centrum ok 2 min... Bartosz Małgorzata i Bogdan Gren - opinia (1) W ośrodku wraz z mężem spędziliśmy wspaniały tydzień:))) Dziękujemy bardzo za... Małgorzata i Bogdan Gren
Wesele (2) Pełen profesjonalizm. Jedzonko bardzo dobre i smaczne. Obsługa... Darek Szydłowski super (3) polecam ten hotel. bardzo czysto, bardzo blisko do morza, miła obsluga, a... Lava Bardzo duży plus (1) Przepiękne tereny, ośrodek bardzo zadbany, nowoczesny sprzęt pływający,... wczasowicz BARDZO,BARDZO POLECAM (1) BARDZO POLECAM,JEDNO Z PIĘKNIEJSZYCH MIEJSC W POLSCE ,WARTO POZNAĆ GOSPODARZY... ROMEK KOPROWSKI Wesele marzen :) (1) mieliśmy z męzem jako pierwsi wesele w tej restauracji/ hotelu. Bardzo sie... Kasia&Adam Polecamy :-) (1) Prawdziwy rarytas - miła, dyskretna obsługa, elegancki czyściutki,... Mariusz Miła niespodzianka (1) Słyszałam różne opinie na temat w/w hotelu ...... I jestem bardzo oczarowana... Goście Polecam, wspaniała atmosfera, doskonałe jedzenie , czyste i przytulne pokoiki. (1) Byłem na imprezie w Bazie wypadowej wraz ze znajomymi kolejny raz.Wracam tam... Marcin H krótki wypad (1) Wpadłem tam ze znajomymi na chwilkę zobaczyć co tam w środku. Okazało się, że... Janek Pobyt rewelacja (1) Spędził w tym cudownym miejscu 2 piękne majowe dni, było super. Mieszkałem w... Marek Patrzyk Kiepsko NIE POLECAM (1) Dorosły człowiek nie poczuje, że nawet ma coś w brzuchu. Porcje dziecinne.... Tomasz Kolowski Pozdrawiam (1) Posiłki super,wypoczynek firmowy zorganizowany-wszyscy zadowoleni , grill... Basia Polecam (1) Miłe miejsce, ciche i spokojnie, nad samym jeziorem. Sympatyczne apartamenty... Łukasz bosko (1) Cudowne urokliwe miejsce. Kadyny to malownicza wieś. Hotelik ma swój klimat.... gorgo Bardzo miły weekend (1) Spędziliśmy z rodziną bardzo miły weekend w Srebrnym Dzwonie. Sam hotel i... RT Marta - opinia (1) polecam wszystkim, którzy chcą poznać urok Kadyn - urokliwe miejsce,... Marta Niezapomniane chwile w Bazunach :) (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować za fantastyczny weekend w Państwa Hotelu.... Agnieszka i Tomasz Szostak