Zorganizowana majówka (1) Miał być wyjazd na zoorganizowaną majówkę, ale praktycznie nie było... Rafał super! (1) Byłam tam z rodziną i przyjaciólmi przez długi weekend majowy. Warunki... Ania zawsze OK (1) zawsze OK gość 121
Ciekawe i warte odwiedzenia (1) Gościcniec Wsi Spokojna to miejsce warte odwiedzenia. Szczególnie wiosnąaż do... Tadeusz Bardzo zadowoleni (1) Całe dwa tygodnie bylismy nad morzem od Kolobrzegu do Sopotu. Swieta... Mark Pakiet zimowy (1) Zachecam do korzystania z pakietow,ktore przygotowuje hotel,poniewaz sa godne... Ania Warszawa Super wakacje (1) Byłem w Villi Verdi na wczasach. Nocleg rewelacyjny, obsługa super. Położenie... Marcin Cisza i spokój (1) Cudowne miejsce, w którym klimat epoki XVII i XVIII wieku miesza się z... Para bez pomidorowego sosu do go Odnowa biologiczna w hotelu Pekin jest świetna , polecam (1) Razem z meżem pojechaliśmy do tego hotelu na weekend. Wnętrza niesamowite-... ala Fajnie (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym Hotelu,spędziliśmy z narzeczonym... Hania super zabawa (1) Bylo milo i sympatycznie. Wlasciciel staral sie wszystkim dogodzic. Z kazdym... Dzabeczka uwaga! nieprzyjemna i niemila organizacja ! (1) -pazerny gość!-liczyć ile podajecie osób,ile dzieci do trzech lat, ile... Mirosław M. POLECAM (1) Chciałam powiedziec tylko tyle ż enaprade bardzo serdecznie polecma wszytskim... alexii sylwester 2008/2009 (1) Przyznam, że obsługa bardzo miła, przyjemna atmosfera, jedzenie... Iwona Kawczyńska Gastronomia (1) bardzo smaczna kuchnia proste a zarazem wykwintne dania ..polecam szczerze... simpson Fajne miejsce polecam (1) Witam wybrałem się wraz z moja Panią na 2 doby do obiektu i byliśmy... Kajetan Rembiałkowski POLECAM! REWELACYJNY!!!!!!!!!! (1) Bardzo spokojna i ładna okolica, fajne widoki. Wnętrze jak i same pokoje... Bartosz sylwester 2008/2009 (1) Udaliśmy z kilkoma znajomymi na sylwestrowy weekend 2008/2009 do Hotelu... lari Świetna lokalizacja, super jedzienie (1) Witam, bylismy w tym hotelu na Sylwestra i muszę przyznać że warto było... Władek 49 lat z Świecia polecam. (1) Fajnie ze mozna zabierac zwierzeta.:) bardzo przytulnie wygodnie.. sniadanka... an.