super :) (1) smaczne jedzenie, obsługa na wysokim poziomie, dużo ciekawych atrakcji,... P. Gorąco polecam (1) Polecam to miejsce, bajeczne położenie, wielka kultura, każdy detal... Marta Naszym zdaniem najlepszy hotel na Helu (1) Juz kiolejny raz korzystamy z wypoczynku w Domu Zdrojowym i nigdy sie nie... zadowoleni goscie
.... (2) Strona www zachęciła nas do skorzystania z pobytu weekendowego i...... od... olcia Sylwester 2009/2010 (1) Witam Wszystkich! W hotelu Velaves spędziłam Sylwester w tym roku. Powiem wam... Aizhan Kowalska ARA to według mnie najlepszy club w Jastrzębiej Górze! (1) ARA to według mnie najlepszy club w Jastrzębiej Górze! Spędziłam tu sylwestra... Monika z Gdyni (3 osobowa ekipa fajne miejsce (1) Super okolica, dużo atrakcji, pyszne jedzenie, ładne pokoje, ciepło! polecam Kazia velaves (1) wszystko by było ok gdyby nie fakt iż goście hotelowi na śniadanie pije wode... ja Rewelacyjny hotel na weekend z dzieciakami (3) Super jedzenie, pieknie polozony hotel, bardzo duzo atrakcji dla dzieciakow... Didi polecam bardzo! (1) sprawdzone miejsce pod względem jakości i poziomu obsługi, Urokliwy ogród,... Anna POLECAM (1) Orzechówka to urokliwe miejsce w którym przeżyłem przemiłe chwile wraz z moją... Paweł R. Polecam (1) Mimo wielu negatywnych opinii o tym hotelu, jakie przeczytałam przed podróżą,... Mała bardzo udany pobyt (1) bardzo udany pobyt klientka pobyt weekendowy (1) Witam wszystkich. Drodzy Państwo mam przyjemność podzielenia się opinią z... Leszek super (1) HEJTUS - tutaj marzenia stają się rzeczywistością .Kilka wspaniałych dni... Włodzimierz Wesele (1) No to pojawiło się nam na Kaszubach miłe i profesjonalne miejsce. Takiego... Luba Polecam (1) Bardzo mile miejsce, sympatyczna atmosfera. Polecam. adam piękne miejsce! (1) Polecam Orzechowkę gorąco - wysoki standard pokoi, przemili właściciele,... Anna Dmochowska Polecam ! (1) Szczeże polecam wszystkim. Idealne położenie blisko centrum ok 2 min... Bartosz Małgorzata i Bogdan Gren - opinia (1) W ośrodku wraz z mężem spędziliśmy wspaniały tydzień:))) Dziękujemy bardzo za... Małgorzata i Bogdan Gren