Warto się tam wybrać (2) "Rejs" to niewielki hotel, położony blisko plaży. Posiada udogodnienia dla... M.S. Jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony, że (2) w naszym kraju może być tak uprzejma obsługa klienta. Jedzenie w hotelu rejs... Jarek Super Święta (1) W te Świeta, które były dosłownie parę dni temu wraz z rodziną (6 osób)... Aleksandra K.
DUŻA ZMIANA :) (1) Znam Dworek Osada Wędrowca od dłuższego czasu i nie ukrywam pozytywnego... Ania Szkoda nerwów... (1) Brudno, śmierdzi w toaletach, obsługa niewykwalifikowana, niechętna do... rozgoryczona Nie polecam! (1) Mimo pięknego położenia, fatalna jakość. Niestety ośrodek na wszystkim... A.Biel NIEBEZPIECZNIE UWAGA (1) Hotel odwiedziłałam po raz drugii z małym dzieckiem za pierwszym razem nie... Ewelina RESTAURACJA (1) Mój mąż zorganizował w tej restauracji romantyczną kolację,wszystko bez mojej... Natalia SUPER HOTEL (2) BARDZO POLECAM. BYŁAM Z ROCZNYM DZIECKIEM. CZYSTO, MIŁA I UŚMIECHNIĘTA... KASIA K. Super wesele (1) Właśnie jestem po weselu córki w Hotelu Rigga we Władysławowie! Cudowne... Elżbieta Lewandowska polecam (1) Bardzo fajnie spędzony czas z dziećmi. Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki.... paula.wawa Duże rozczarowanie ! (1) Nie polecam, za drogo ( 10 zł za 10 min. zwiedzania), za mało, myląca... Niezadowolony tyrysta Rewelacyjne miejsce na wesele (1) Mieliśmy tam wesele 19.06.2010. Cała organizacja wesela odbyła się w bardzo... Misiek Velaves katastrofa (1) Obsługa zagubiona nieradząca sobie z błahymi problemami. Sprzątanie jak w... Miro Dworek Barwik (49) Witam, mam miec wesele niebawem w dworku.... ogolnie jestem zaskoczona i... dziba Uwaga na Velaves!!! (1) Wróciłam właśnie z Velaves. Koszmar prześladował nas od 1 dnia, a byliśmy 10... Lidzia Polecam (1) Było super. Dla mnie genialne było mini-przedszkole (z masą świetnych... Ania i Julka Fantastyczna restauracja (1) Jadłem wielokrotnie, dania oryginalne (wiem, mieszkałem w Chinach)... J. Bartkowski Serdecznie polecam!!!!!!!!!!!! (1) Serdecznie polecam ośrodek Bumerang wszystkim, którzy chcą mieć piękne,... magda i arek Kasilla - opinia (2) W Pensjonacie U Stolema spędziliśmy tegoroczne święta wielkanocne. Był to... Kasilla