Cudne miejsce (1) W Dolinie spędziłam weekend. Polecam wszystkim to miejsce zarówno na... Aneta Justyna - opinia (2) Hotel przepięknie położony, blisko morza. Wystrój bardzo nowoczesny.... Justyna a mogło być tak miło ... (2) Zachęcony zakwalifikowaniem ośrodka jako oficjalne zakwaterowanie dla jednej... Z.K.
Warto się tam wybrać (2) "Rejs" to niewielki hotel, położony blisko plaży. Posiada udogodnienia dla... M.S. Jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony, że (2) w naszym kraju może być tak uprzejma obsługa klienta. Jedzenie w hotelu rejs... Jarek Super Święta (1) W te Świeta, które były dosłownie parę dni temu wraz z rodziną (6 osób)... Aleksandra K. DUŻA ZMIANA :) (1) Znam Dworek Osada Wędrowca od dłuższego czasu i nie ukrywam pozytywnego... Ania Szkoda nerwów... (1) Brudno, śmierdzi w toaletach, obsługa niewykwalifikowana, niechętna do... rozgoryczona Nie polecam! (1) Mimo pięknego położenia, fatalna jakość. Niestety ośrodek na wszystkim... A.Biel NIEBEZPIECZNIE UWAGA (1) Hotel odwiedziłałam po raz drugii z małym dzieckiem za pierwszym razem nie... Ewelina RESTAURACJA (1) Mój mąż zorganizował w tej restauracji romantyczną kolację,wszystko bez mojej... Natalia SUPER HOTEL (2) BARDZO POLECAM. BYŁAM Z ROCZNYM DZIECKIEM. CZYSTO, MIŁA I UŚMIECHNIĘTA... KASIA K. Super wesele (1) Właśnie jestem po weselu córki w Hotelu Rigga we Władysławowie! Cudowne... Elżbieta Lewandowska polecam (1) Bardzo fajnie spędzony czas z dziećmi. Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki.... paula.wawa Duże rozczarowanie ! (1) Nie polecam, za drogo ( 10 zł za 10 min. zwiedzania), za mało, myląca... Niezadowolony tyrysta Rewelacyjne miejsce na wesele (1) Mieliśmy tam wesele 19.06.2010. Cała organizacja wesela odbyła się w bardzo... Misiek Velaves katastrofa (1) Obsługa zagubiona nieradząca sobie z błahymi problemami. Sprzątanie jak w... Miro Dworek Barwik (49) Witam, mam miec wesele niebawem w dworku.... ogolnie jestem zaskoczona i... dziba Uwaga na Velaves!!! (1) Wróciłam właśnie z Velaves. Koszmar prześladował nas od 1 dnia, a byliśmy 10... Lidzia Polecam (1) Było super. Dla mnie genialne było mini-przedszkole (z masą świetnych... Ania i Julka