hotel lipce (1) czy ktos cos wie o weselisku w tym hoteliku ? bo mam zamiar tam zrobic kaja zespół Professional (12) Witam wszystkich! Czy ktos zna moza zespol professional? Moze grali u kogos z... ewika miejsce na wesele (8) Moze ktoś poleciłby mi ciekawe miejsce na wesele (60 osób) w Gdańsku.Na oku... dorcia
Ile kosztuje DJ? (13) Może też ktoś poleci inteligentnego, kulturalnego, znającego się dobrze na... kasia100 cennik (11) Witam wszystkich! Chciała bym sie dowiedzieć czy 2000 zł to dużo czy mało za... Asia Obiad weselny w Restauracji Gdańskiej? (3) Mam pytanko! Czy ktoś organizował, albo był na przyjęciu weselnym w... Wojtek szukam sukni ślubnej!!! (3) Chętnie odkupię suknię ślubną, choć zastanawiam się też nad tzw. uszyciem do... roma156@wp.pl PIC czy NIE PIC? (6) czy pic na wlasnym weselu czy raczej improwizowac? mam strasznie slaba glowe... madzia czy kupowac welon? (7) mam kupiona suknie,ale bez welonu,chcialabym zobaczyc czy pasuje do niej... guska fryzurki slubne (5) fryzurki slubne proponuje . dojade do klientki pozdrawiam maja sztuczne ognie (7) mam małe pytanko. marzy mi się pokaz sztucznych ogni o północy, ale nie mam... mag limuzyna (4) czy ktos moze polecic jakas fajna furke na slub ? kaja targi (3) czy ktoś orientuje się czy sa na terenie Trójmiasta (i jeśli tak to kiedy)... mag Odrey=Soffi Larso (1) Adres dla tych co mieli wątpliwości... NiuniaB Bryczki (2) Czy można wynająć bryczke z końmi na śub do Jelitkowa? kubuś hotel lipce (4) czy ktos cos wie jak tam imprezki weselne ? mam zamiar tam zrobic weselisko kaja " SOFFI LARSO " (22) Do dzieła rodacy nie dajcie się walić tej babie. Na wszystkich przyjdzie czas... Jolka - Jolka pajacyk (6) www.pajacyk.pl kliknij raz dziennie i zobacz jak malo dzieciaki dostly... www.pajacyk.pl PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (8) Profesjonalny montażysta, były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... adrianpoturaj zaklad na DANUSI!!! (2) kochani! czy ktoras z Was szyla tam suknie?prosze o opinie!! Anita