dzielo (1) Do dzieła rodacy nie dajcie się. Na wszystkich przyjdzie czas --- "... nina nina orkiestra (3) Jeśli szukacie SUPER orkiestry na wesele lub inne okoliczności, to piszemy... evlin lipce (1) czy moge poprosic o wiadomosc o hotelu na forum korzystam grzecznosciowo z... kaja
czrdasz (1) moja kuzynka miala byla kicha zarcie do dupy i uczucie jak na stolowce .... kaja eeeeeeeeeej (1) LILILAJ eeeeeeeeeeeee limuzyna (4) Chcę pojechać do ślubu długą limuzyną. Czy możecie polecić mi jakąś firmę w... gosis FOTOGRAF i KAMERZYSTA (1) Witam. Za pośrednictwem forum chcielibyśmy polecić nasze usługi w zakresie... VideoFoto Ona nie che pierscionka! (23) Pomocy, moja dziewczna nie chce słyszeć o pierścionku zaręczynowym.Mowi, że... KEN Hotel Nadmorski (1) To miejsce bardzo mi odpowiada na organizacje mojego wesela, ale nie znam... AK Zespół Weselny (1) Chciałabym, aby na moim weselu zagrał zespół "Ich Troje" lub sam Michał... AsiaW czardasz (3) Czy ktoś miał wesele w Czardaszu (Luzino). proszę o opinie. Z góry dziękuję. ded Hotel Falko w Rumi (14) Witam wszystkich. Chciala bym zasiegnac Waszej opini o Hotelu Falko w Rumi.... asia27 ZESPÓŁ (1) NIE ZNAM TAKIEGO ZESPOŁU. chyba sa malo znani. Pozdrawiam WOJTEK MERCEDES "okular" (5) ciemnogranatowa perła bardzo atrakcyjny wygląd 70zł. godzina tel. 345 75 38... gregor zaproszenia (9) Szukam wszelkich informacji dot. zaproszeń. Gdzie można kupić gotowe, nie za... Doti tesciowa (8) jak ja nienawidzę mojej tesciowej!!! mieszkamy razem!!! pomocy synowa poradnictwo rodzinne (4) mamy juz ukonczony kurs przedmalzenski ale zostalo nam jeszce to nieszczesne... aga suknia do wypożyczenia (5) Szukam namiarow na salony w ktorych mozna uszyc suknie do tzw. pierwszego... Anita lokal na obiad po ślubie (2) Szukam restauracji w Trójmieście (najchętniej w Gdańsku) o przyjemnym... Ala Zespół muzyczny (3) Profesjonalny zespół z Gdyni (4 osoby). Jesteśmy do Twojej dyspozycji. Nie... Waldek