to forum jest do dupy (12) to jest chyba najgorsze forum dotyczące tematyki weselnej jakie znam. nigdzie... kika polamane gorsety (2) mialam suknie z goretem, mocno scicnieta na klatce piersiowej. dol gorsetu... ELIANA Ile alkoholu na głowę (4) Ile średnio kupuje sie alkoholu na głowę ( czysta wódka) na wesele. michał
noce i dni (6) slicznie prosze o ekspresowa odpowiedz na moje pytanie. wiec:do zeszlego... ELIANA Zapraszam na MAKIJAŻE I FRYZURY ŚLUBNE!!! (3) Jestem wizażystką z W-wy,wykonuję makijaże i fryzury ślubne.Posiadam w pełni... Zu plener po weselu (2) wszystko oczywiscie zalezy od tego jakie macie podejscie do zdjec, ja jestem... ELIANA dziekuje gosciom (2) pieknie prosze o piekny wierszyk na poziekowanie gosciom za przybycie... ELIANA Makijaż... (3) Szukam osoby, która wykona makijaż i malowanie paznokci ( oczywiście... Laura strojenie sali (5) Czy ktoś korzysłał z usług firmy Dorado? okim Cyfrowe Videofilmowanie i Fotografia (1) TYLKO W LIPCU I SIERPNIU cyfrowe nagranie video i cyfrowe zdjęcia ślubne w... VideoFoto kupiłam suknię od Marietty , i co...? jestem baaardzo zadowolona!!! (15) Na początek podkreślam, że jestem ( a raczej byłam bo ślub miałam 31 05 2003... wiola Promocyjna cena zdjęć studyjnych (2) studio fotograficzne na Przymorzu zaprasza na sesje fotograficzne pary chętne... Gosia rozbieranie (2) wlasnie!! przypomnialo mi sie. polrora roku temu bylismy na weselu u... ELIANA Poradnia Planowania Rodziny (3) Szukam adresu spoko Poradni Planowania Rodziny- gdzie bez zbędnych pytań i... gosia Cyfrowe Video i Fotografia (1) TYLKO W LIPCU I SIERPNIU cyfrowe nagranie video i cyfrowe zdjęcia ślubne w... Video Foto Gdańsk WIDEOFILMOWANIE CYFROWO DVD Lipiec taniej!!! (2) Polecam swoje usługi. Cyfrowa kamera, 13-letnie doświadczenie, nagrywanie... MARIUSZ Nauki i poradnictwo rodzinne (3) Witam! Czy ktoś z was wie gdzie można szybko odbyć nauki przedmałżeńskie i... kryzio Propozycja...??? (15) Wierzcie mi lub nie, ale jestem tą osobą, która jako pierwsza rozpoczęła... Santana Coś o santanie ;) (6) Santana to poprostu samotna, niechciana i niekochana dziewczyna której... Kaja fotograf w plenerze (10) Czy ktoś może polecić mi uzdolnionego artystycznie fotografa, który wykona... maggie