sprzedm dlugi welon i stroik (5) może ktoś jest zainteresowany ?pozdrawiam Ania ania SALA na wesele (1) szukam sali na wesele najlepiej w Sobieszewie mała salna wesele (2) Czy ktoś wynajmował salę na wesele w Sobieszewie ślub będzie dopiero w... mała
Zapraszam na MAKIJAŻE I FRYZURY ŚLUBNE!!! (1) Jestem wizażystką,wykonuję makijaże i fryzury ślubne.Posiadam w pełni... Zuzanna Barczyk Co sądzicie o poradniku na CD "AGAPE" Może zetkneliście się z innymi? (5) Witam Zajmuje się działalnością zwiazana z weselami i zastanawiam sie czy... Pytanie AUTOKAR (10) Dziewczynki kochane mam do Was prośbę, jeśli możecie to dajcie mi namiary na... kika Gdzie wesele?? (5) Wesele planujemy dopiero na styczeń 2004, jeśli ktoś zechciałby sie podzelić... Goran wystrój sali... (2) Czy macie propozycje na wystrój sali , w jakich kolorach wystoić salę (... Laura Buty (1) Czy ktoś ma buty ślubne firmy claudia?? Chodzi mi o nr telefonu do tej firmy... Kaskaa propozycje bukietu (2) Mam wielką prośbę, więc jeśli ktoś mógłby mi pomóc miałabym jeden problem z... szakal NOGI (18) hmm slub pod koniec czrewca. co z nogami? butów jeszcze nie ma ale chyba... ELIANA poleccie dobra cukiernie (7) czy moglibyscie polecic mi w gdansku jakas dobra cukiernie, ktora nie drogo... Beatrycze brama (2) moze u Was tez sa takie zwyczaje, ze np dzieci robia "bramy"dla nowozencow.... ELIANA poradzcie gdzie kupic suknie (44) poradzcie mi, bo musze juz kupic suknie, ale slyszalam sprzeczne opinie na... versa Czy ktos zna tego DJ?? (9) Czy ktos zna DJ o nazwisku Jagiełło?? Wdaje mi sie doś konkretny i fachowy,... Ginger Czerwona suknia ślubna (7) Szukam czerwonej sukni... Chetnie kupie uzywaną Kasiaaaa dotyczy orkiestry (5) czy moglby mi ktos polecic jakis fajny i niedrogi zespol muzyczny, ktory gra... Beatrycze Restauracja Newska (3) Witam!!! Co sądzicie o restauracji Newska w Gdańsku Wrzeszczu na... lisek wesele w "Oberży Pod Lipami" lub w otelu "Bystra" (4) Czy ktos z was organizowal wesele w "Oberży pod Lipami" w Łęgowie koło... pogoda kto bierze ślub 21.06. :-) (5) Siemanko! Jestem ciekawa kto bierze ślub 21.06.2003 r. Pewnie jest nas dużo.... miryn