wesele w "Oberży Pod Lipami" lub w otelu "Bystra"

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktos z was organizowal wesele w "Oberży pod Lipami" w Łęgowie koło Pruszcza lub w hotelu "Bystra" w Przejazdowie? Jakie wrażenia?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wesele w "Oberży Pod Lipami" lub w otelu "Bystra"

Moja koleżanka miała wesele w Oberży po Lipami-była bardzo zadowolona jak większość gości. A tak w ogóle to Hotel Bystra mieści się we wsi Bystra a nie w Przejazdowie.

Witam, byłam na weselu w "Oberży pod Lipami" w ubiegły weekend. Byłam miło zaskoczona. Kelnerki miłe,schludnie ubrane. Czyste toalety.Sala duża, fajny parkiet... Menu jest oczywiście do wyboru, aczkolwiek to co tam zasewrwowali było bardzo dobre. Polecam. Ta knajpa jest sprawdzona:)

Zapraszam również na stronę www.zaproszenia.vpc.pl
Oryginalne zaproszenia, ręcznie zdobione :)

Ja mam wlasnie wesele w Bystrej, ale Hotel nazywa sie Zulawski, a nie Bystra:-) Mysle, ze mowa o tym samym lokalu, nie wiem tylko, skad ta nowa nazwa. Moje wesele jest 7-go czerwca i jestem dobrej mysli. Widzialam te sale udekorowana na inne wesele i byla piekna! Mowie o gornej sali, typowo weselnej. Dolna tez jest ciekawa, ale gorna - po prostu poezja! I ten podest dla orkiestry!:-)

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...