Dj na małe "wesele" - 12.08.2017 (5) Witam :) Szukam dj na małe "wesele" ok. 25 osób. Przyjęcie weselne odbędzie... Magda Wesele na 30 osób (4) Cześć kobiety! Jak w temacie zamierzamy się pobrać z narzeczonym we wrześniu,... Justyna Leszczynowy Dworek - jedzenie (9) Witam, poszukuję opinii na temat jedzenia w Leszczynowym Dworku. Jak z... ja
Szukam DJ/Wodzirej na wesele 03.06.2017 r. (9) Szukam dobrego DJ'a/Wodzireja, który potrafi rozkręcić każdą imprezę i... Magda Orkiestra Cocktail z Pruszcza Gdańskiego. (3) Witam, potrzebuje opini na temat orkiestry COCKTAIL Z PRUSZCZA GDAŃSKIEGO ? Zuzia oprawa muzyczna w kościele (1) Hej, Poszukuje zespołu, który chciałby zająć się oprawą muzyczną ślubu w... martyna Suknia ślubna Mia Lavi 176 cm rozmair s/m - nie beza!! (6) Mam do sprzedania elegancką i jednocześnie skromną suknię ślubną. Nie jest to... Joanna sala do wynajęcia z własną kucharką (1) Witam, czy znacie jakieś miłe miejsce w Gdyni lub okolicy, gdzie można... Migota Pomocy! Szukam sukni slubnej.... (45) Cześć dziewczyny. Mam ogromny problem... szukam sukni ślubnej w stylu... ccytrynka Muszka czy krawat? (11) Nie wiem co jest teraz bardziej w modzie ,bardziej podoba mi się mucha taka... czarrrrna okragle stoly na weselu? (26) jakie jest wasze zdanie? zastanawiam sie nad okraglymi stolami z tym ze nigdy... maja krawcowa we Wrzeszczu na Danusi (14) proszę o opinie , telefon i adres. Pomarańczka Dwóch fotografów na ślubie? Mieliście może? (20) Dziewczyny ostatnio sporo zrobiło się ofert podobnych do redwedding, że... zosia_ja studio tańca "beetledance" w Żukowie (6) Ktoś był? słyszał? jaki tam jest cennik?interesuje mnie nauka tańca- na... beate Ile dla Księdza (16) Hej dziewczyny chciałam sie podpytać ile na ogol sie daje ile dałyście dla... panna młoda Ślub & Wesele (8) Czy polecicie ekipę (Fotograf & Kamerzysta) na ślub i wesele? I proszę... duuula gdzie sprzedać suknię ślubną? (3) witam, gdzie najłatwiej sprzedać suknię ślubną? Czy macie jakies sprawdzone... user_13801887339 zespół na wesele październik 2017 (6) Witam, szukam zespołu na wesele z poprawinami z muzyką na żywo, oświetleniem jaka wódka na wesele? (9) jaką wódkę polecacie? jeden rodzaj czy kilka??? i ile na "łeb"? marchewkowa Fryzjerka makijazystka slubna (5) Szukam fryzjerki i makijazystki w jednej osobie z dojazdem do klienta w dniu... Karolina