Kurs tańca - szukam pary do utworzenia grupy (5) Cześć, chcielibyśmy z narzeczoną podszkolić umiejętności taneczne i zapisać... adam Tania krawcowa na emeryturze (6) Czy zna ktos z Was tanią krawcową,najlepiej Pania na emeryturze dorabiającą... Moyre Stodoła Mechelinki (8) Witam, Czy ktos z was urządzał może imprezę weselną lub jakąkolwiek w Stodole... hania
Renata Boroszko czy Eve Visage? (5) Dziewczyny pomóżcie i doradźcie - jedna czy druga z Pań? Bo już sama nie... lwica88 Szukam fryzjera i makijażystki na 3 września 2016, kogo polecacie? (3) Szukam fryzjera (okolice moreny ) i makijażystki która dojedzie do nas do... anka Fotograf 29.04.2017 (6) Witamy Szukamy fotografa na dzień 29.04.2017 (sobota). Wesele odbędzie się w... Koliberek sala amelia zelewo (1) Witam czy ktoś w ostatnim czasie miał wesele w tej sali ? jest mi ktoś w... zdzichu Suknia Ślubna do Nigerii (1) Boże to jest jakaś masakra z patologia robić sobie żarty z ludzi i jeszcze... Karolina Jak się poznaliście? (130) Jak się poznaliście? Wiem był kiedyś ten wątek ale co dzień coraz więcej się... Venika Szukam forum gdzie dziweczynu pisaly gdzie braly slub , gdzie mialy wesele itd. (3) Szukam forum gdzie dziweczynu pisaly gdzie braly slub , gdzie mialy wesele... Ana Kamerzysta 16.07.16 (15) Poszukuję kamerzysty na 16.07.16 Zostało dość mało czasu, a dopiero teraz... Patrinka "POLTER-ABEND" (49) robicie go i jak sie przygotowujecie do niego??? aniag Ślub i chrzest jednocześnie... (35) Witam wszystkich Mama taki problem 02.10.2010 biorę ślub konkordatowy a że... Jagoda. willa ewa, willa uphagena (68) Czy ktoś z was miał lub był na weselu w któryms z tych miejsc? Proszę Was... pandusia Fryzjerka 10.09.2016 (1) Dzień dobry, Szukam fryzjerki na 10 września 2016, która dojedzie za... Mon Suknia slubna od krawcowej? (2) Gdzie w Gdansku jest godna polecenia krawcowa, ktora uszyje mi sukienke... Czerwcowka2017 Podziękowania dla rodziców. Film bądź prezenacja. (4) Szukam firmy, która nakręci z nami filmik. Ewentualnie prezentacja ze zdjęć.... Marynarka Pensjonat Rewa - proszę o opinie (17) Czy ktoś miał tam wesele proszę o opinie;-) Adz Pudełko na koperty (5) Witam chętnie odkupię pudełko na koperty oraz dekorację na samochód. Asia szukam kamerzysty 16.07.2016 Gdańsk (4) Witam Szukam kamerzysty na ślub i wesele ceremonia + wesele do oczepin , bez... paweł