Zespół Silvertoon- Starogard Gdański (1) Chciała wszystkich uprzedzić przed tym zespołem. Niestety grali u mnie na... onaa3030 Relacje ze slubu (5) Hej dziewczyny podzielcie się z nami waszymi wrażeniami z dnia ślubu jak... kasiaa Przygotowanie do bierzmowania dla dorosłych - poza swoją parafią (3) Chciałabym dowiedzieć się czy istnieje możliwość przygotowania do... A.W
Suknia ślubna r.38 (1) Najwygodniejsza sukienka pod słońcem :)... Kamila makijaż na weslele (1) Witam, szukam makijażystki na ślub który odbędzie się 24.09.2016? Jesli kto... Kasia Podziękowania dla Rodziców- film (1) Witam Nie mamy jeszcze fotografa i kamerzysty, gdyż trudno nam podjąć... koliberek1990 Wybór fotografa, trudne zadanie (13) Mamy spory problem z wyborem fotografa na ślub, gdyż rozrzut cenowy jest... koliberek1990 dj Krzysztof Kleszczyński-ktoś miał? (34) Może ktoś miał tega dj'a? Chciałam żeby u mnie grał R. Jakubek ale ma już... evilek Fotograf i kamerzysta na 19 czerwca 2010 (23) Poszukuje fotografa i kamerzystty na 19 czerwca 2010. Oferty prosze przesylac... dropsik866 makijaż na wesele 24.09.2016 (1) Witam, poszukuje dobrej makijazystki na slub z dojazdem do domu. Jeśli ktoś... kasia Gdzie w Trójmieście dobry sklep z tkaninami? PILNE (15) Byłam w Gdańsku przy hali, ale nic nie mają na garnitur dla mojego Młodego... alice_springs filmowanie potrzebne na weselu? (34) zamawiając fotografa zdecydowaliśmy się na reportaż zdjęciowy z dnia ślubu,... poleczka filmowanie (7) Witam poszukuję filmowca na dzień 28.06 tj. osoby, profesjonalisty który by... dominikab1 kamerzysta (17) Jestem ze Starogardu. Poszukuję godnego polecenia kamerzysty na 22 sierpnia... Magdalena O kamerzysta na slub (16) Poszukuje dobrego kamerzyste na swoj slub. Pomozcie bo nie wiem gdzie szukac. elka111 Buty do ślubu (9) Dziewczyny gdzie kupowałyście buty do ślubu, chodzi mi o ładne czółenka lub... Wiki Do ślubu na terenie Gdańska potrzebny jest TYLKO dowód osobisty (2) Jak w temacie. Zmarnowany prawie cały lipiec przez zgubiony akt urodzenia.... ona Gdzie w Gdansku robia wianki? (1) Gdzie polecacie wianki? Czerwcowka2017 Podróż do Polski na moim ślubie (5) Cześć, Jadę do Bydgoszcz z Irlandii na mój ślub w dniu 11 sierpnia 2017 r... Claire Makijaż ślubny i fryzura 11.06.2016r. (10) Poszukuję wizażystki i fryzjerki która przygotuje mnie do ślubu 11.06 .... An