oprawa muzyczna ślub 16.07 (1) Witam, poszukuję chór/zespół, który poprowadzi oprawę muzyczną na ślubie dn.... Katarzyna PILNIE POSZUKUJE KAMERZYSTY ! (3) Witam, poszukuje kamerzysty na ślub który odbędzie sie 13.08 w Wejherowie.... Karolina ŚLUB CYWILNY POZA URZEDEM (6) Witam, planuje Ślub Cywilny. Czy ktoś zna w Gadansku jakaś fajna restauracje... Kasia
tasteofmoments fotografia (1) Hej! Jesteśmy dopiero na początku naszej podróży z branżą ślubną, ale bardzo... tasteofmoments Czyszczenie sukni ślubnej (7) Czy możecie polecić miejsca, gdzie warto dać do czyszczenia suknię ślubną?... gosienia Makijaż 27.08.2016 (3) Witam! Szukam wizażystki do wykonania ślubnego makijażu dla Panny Młodej i... Aurelia PAWEŁ FRANCUZ LUMEN STUDIO (1) Czy ktoś korzystał z usług tego fotografa i może podzielić się opinią? miki sala filip osłonino (1) proszę o opinie na temat sali tz.jedzenie,obsługa,kontakt z właścicielką. 1978milena komunia z koszmaru dziekujemy !!!!!!!!!!!! (3) Mieliśmy Komunie (u brata ) w tak kiepskiej restauracji nie byłam już dawno.... Elbląg FRYZJER najlepiej z dojazdem Gdańsk (2) Witam poszukuję dobrego fryzjera do wykonania upięcia (loki/warkocz).... Bodkami Ślub Gdańsk kolegiata - kościół NSJ (5) Cześć, pytanie do osób, ktore miały ślub w kosciele Najswiętszego Serca... Aneta Koszt makijazystki I fryzjerki (20) Dziewczyny, chcialabym sie dowiedziec ile placicie za makijazystki slubny... Kika Wódka Stock - gdzie najtaniej? (1) Hej, jak w temacie: gdzie w Trójmieście można kupić (tanio) wódkę Stock? Ktoś... Magdalena Wiersz o rodzicach (1) Hej! Znacie jakieś ładne wiersze o rodzicach? Jakies krotkie opowiadanie...... Asia wystrój kościoła KOLEGIATA GDYNIA świętojańska (2) pytanie do osób które były tam na ślubie lub same brały tam ślub. Jak wygląda... PaulinaMaa Wodka weselna (2) Witam, Sprzedam cztery kartony wodki Żubrówki, ktora zostala mi z mojego... Aa zespół Cocktail (63) Witam! Zbieram opinie na temat zespoł Cocktail,czy ktos moze bawil sie przy... katka6 Poradnia rodzinna (2) Cześć, poszukuję namiarów do Pań prowadzących zajęcia w ramach poradni... Aneta Poszukuję fotografa na 20.08.2016 (23) Witam:) Tak jak w tytule poszukuje fotografa na 20.08.2016 aaa Ozdoba do włosów - gdzie znaleźć (7) Witam, orientujecie się może gdzie w trójmieście mogę dostać ozdobę do włosów... emka