Dj na wesele (6) Szukam super Dj na wesele Proszę o wasze propozycje dj przy kórych super się... wisniamaster LISEWSKI DWÓR (1) Witam, Czy ktoś wyprawiał tam swoje wesele? Konkretnie chodzi mi jak to tam... Asia ZESPÓL WESELNY 11.06.2016 POMORSKIE (5) Witam, Szukam zespołu weselnego, który ma jeszcze wolny termin 11 czerwca... Anna
Montaż filmu z wesela (4) Witam Czy znacie osobę/firmę, która potrafi dobrze zmontować nie udany film z... Ania Firma cateringowa (3) Siemka, moja narzeczona oczywiście jak każda inna kobieta marzy o nieziemskim... Krzaczysmok szukam nauczyciela tańca (47) Szukam osoby (może macie kogoś kogo można polecić) która nauczy nas podstaw... Nefele Ślub konkordatowy z obcokrajowcem w Gdańsku (5) Czy któraś z Was w temacie ? Moja córka 15,08,2015 wychodzi za mąz za... Iwona DJ BORI - wasze opinie (21) Czy ktoś korzystał z jego usług? Jeśli tak proszę o opinię Tomek kindla - z kimś takim jak ty (1) taki utwór sobie wybraliśmy i mieliśmy fajną instruktorkę, która przygotowała... Asia Poszukiwany nauczyciel tańca (2) Poszukujemy z narzeczonym instruktora tańca, który pomoże nam dobrać muzykę i... Justyna poradnia rodzinna (3) ile płaciłyście za poradnie, było z góry narzucone ile czy jak to wygląda? karr CZERWONY DYWAN (1) Mam do sprzedania za symboliczną kwotę czerwony dywan. Użyty był 1 raz na... kkkk Poszukuje fryzjerki ktora robi nowoczesne, fajne ślubne upięcia na 25.06.2016 (1) Hej :) poszukuje fryzjerki ktora robi fajne, nowoczesne upięcia,i moze... Ewa druk do poradni przedmałżeńskiej (3) dziewczyny, potrzebuję druk do poradni przedmałżeńskiej (ten na którym zbiera... poradnia tort na urodziny dziecka cukiernia sabinka (1) Zakupiłam niewielki tort urodzinowy dla dziecka z myszką Minnie. Cena 140 zł... mk Wizażystka na ślub 20-08-2016 (2) Witam :) poszukuję wizażystki na ślub tj. 20-08-2016 który odbędzie się w... Monika Szukam kamerzysty 13.08.16 (2) Witam, Mamy slub i wesele w Sopocie 13.08.16. Szukam kamerzysty na ten... Marta Kamerzysta i fotograf na 13.08.16 (4) Poszukujemy kamerzysty i fotografa na 13.08.16 w pakiecie. Do 2200 zl aslanusik85 Tani fotograf/kamerzysta (14) Hej. Znacie kogoś kto lubuje się robieniem zdjęć i za niewielkie pieniądze... aaaaaś PLAN STOŁÓW/ PLAKAT POWITALNY GOŚCI PILNE!!!! (4) Witam, Pilnie poszukuje osoby/firmy, która wykona plan stołów oraz plakat... Marta