Fotograf Kamerzysta 03-04.06.2017 (7) Poszukuję Fotorgara i Kamerzysty na 03-04.06.2017 Polecacie kogoś?? Łukasz Jak się malujecie na codzień? (106) Zaczęłam ostatnio staranniej "profesjonalniej" się malować. Kupiłam... Meteorka jaki tusz do rzęs? (6) cześc dziewczynki, 03-06 już niedługo a ja się zastanawiam czy mogłybyście mi... pati0305
Tusz do rzęs... (26) MOżecie polecic jakis fajny tusz do rzęs, który ładnie wydłuży i podkręci... milcia Pozwole sobie i na tym forum :-) moje odkrycie kosmetyczne... (67) Hej, podziele sie moimi doskonalymi odkryciami kosmetycznymi :-) Ostatnio... Gaja B. Poszukuję fotografa - 25.06.2016 (1) Szukam fotografa na ceremonię ślubu w USC - tylko sama ceremonia w Urzędzie,... agugdy@gmail.com buty do ślubu- problem (36) Witajcie, mam ślub w czerwcu i próbuję znaleźć białe butki z tym że buty z... Natalia salon sukien slubnych (4) jaki salon mozecie polecic w Gdansku w ktorym ceny sukienek nie sa z kosmosu?? Marta255 Masakra (2) Witam Napiszę krótko....dramat !!!! Bylem ostatnio w Orchidei czyli byłej... Norbert Dobry dietetyk w gdansku (8) Szukam dobrego dietetyka w gdansku,prosze o pomoc i adres. Renia Poszukuje Makijazystk i i fryzjerki z dojazdem do domu w Gdyni w dniu 13.08.2016 (1) Witam poszukuje makijazystki i fryzjerki na 13.08.2016 . Makijaz i uczeszanie... Emilia Fotograf na 13.08 . 2016 sesja po slubie i zdjecia w kosciele Kosakowo (1) Witam szukam fotografa na dzien 13.08 .2016 prosze o oferty i przyblizony... Emilia Szukam dodatków do sukni Angel Giovani (1) Tak jak w temacie szukam dodatków do sukni Angel Giovani, chodzi głównie o... czarnulka87 POMOCY!! (5) HEJ! Czy możecie mi powiedzieć jak to jest z załatwianiem daty ślubu i całej... Marta255 Fryzjerka z dojazdem Rewa 18.06.16 (1) Szukam fryzjerki, która może dojechać do Rewy i uczesać Panią, która będzie... PannaMłoda poradnia dla narzeczonych (1) Witam proszę o namiary na jakąś bezproblemową poradnię w Gdynii... gość Kamerzysta, fotograf, makijażystka wesele 19.05.2017 (1) Witam, poszukuje kamerzysty, fotografa (komplet usług z albumami dla rodziców... ANPO Poszukuje osoby do przystrojenia kościoła (8) Witam, poszukuje osoby, bądź firmy która zajmie się wystrojeniem kościoła... Weronika Transport dla gosci (7) Czy moze polecacie jakas firmę, ktora wypozycza autokary/busy w celu... Kamila Suknia ślubna Agnes 2015 38/40 168+5cm dla pani ze sporym biustem (2) Zapraszam!... Buba