MC Mike - opinie (36) Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich Nowożeńców, którym prowadziłem... mc mike Gdzie makijaż-Kartuzy,Żukowo? (38) Dziewczyny czy ktos z Was jest z żukowa,Kartuz badz okolic? Nie chce jezdzic... mnisia Dobry fryzjer z dojazdem do domu (2) Pilnie poszukuje dobrego fryzjera slubnego z dojazdem do domu - Gdynia. Kogo... emily30
Novello - Banino (8) Hey, hey! W przyszłym roku ta wielka chwila.. :) Czy ktoś z Was słyszał może... kasienka1268 fotograf na wesele 24.09.2016 (1) Witam, poszukuje fotografa na wesele 24.09.2016, możecie kogoś polecić?... Katarina dekoracje (5) witam!! czy mozecie polecic kogos kto zna sie na rzeczy i nie zdziera z... Marta255 Białe buty ślubne na niskim obcasie - gdzie kupię? (11) gdzie można kupić białe buty ślubne na niskim obcasie? (chodzi mi o obcasy... xyz Wesele w Dworek Admirał - proszę o opinie. (3) Witam serdecznie Czy ktoś z państwa miał wesele robione w Dworku Admirał?... Beata PILNIE poszukuje: Fryzjer na slub wesele z dojazdem (50km za Gdanskiem) (6) Pomocy! Pilnie poszukuje fryzjera na slub w sierpniu z dojazdem (50km za... -Maggie- PM-STUDIO foto/video-PROSZE O OPINIE PILNE:) (14) czesc dziewczyny nie wiem czy macie tak jak ja ale kuzynka polecila mi... iliana oprawa mszy św w wykonaniu Pani Haliny Król (17) Witam potrzebuje opini na temat tej pani chciałabym aby zagrała na naszym... asiula opakowania do ciast (5) Czy wiecie gdzie w Gdańsku można dostać opakowania, ale nie ilości hurtowe?... Monic nnt kominek z płaszczem wodnym (17) moze ktos mial i moze sie podzielic opinia o tym wynalazku ;p nie mamy zbyt... Madziulka fotograf piatek 29.07 (5) Witam poszukuje fotografa na 29.07 Nie będziemy mieli wesela , jedynie... ja1992 Poszukuje fotografa na ślub/wesele 25.06.2016 (2) hej, poszukuje fotografa na ślub/wesele na 25.06.2016. Zależy mi na zdjęciach... Ewa piękna suknia ślubna, rozmiar 36-38 dla drobnej Pani Młodej:) (1) Witam serdecznie Mam do sprzedania suknię ślubną w klasycznym, prostym... magda mam do sprzedania piękny długi welon i stroik (1) Witam, mam do sprzedania piękny welon, długość ok. 150 cm, kolor kości... magda Bardzo nierzetelni ślubni podwykonawcy (2) Wszystkie przyszłe panny młode chciałabym przestrzec przed zamawianiem... Karolina Poszukuje osoby do przystrojenia kościoła (1) Poszukuje osoby do przystrojenia kościoła w Rumi (Św krzyz) na 23.07 Weronika Odstąpię termin na wesele 4/06/2016 Mariaszek Gdynia 60-110os. + ew. poprawiny (1) Grzecznościowe: Odstąpię termin na wesele 60-110os. w Restauracji Mariaszek w... Piotr 516 34 84 98