Kwiaciarnia z okolic Kolbud/Przywidza (3) Witajcie, Dziewczyny, czy znacie jakąś godną polecenia kwiaciarnię z okolic... Vanilia Sprzedam suknię ślubną Agnes z kolekcji 2015r. (16) Witam, sprzedam śliczną suknie ślubną Agnes, kod 14069, biała princeska, była... Magdalena Poszukuje: Fryzjer na slub z dojazdem (koscierzyna) (7) Poszukuje fryzjera na 13/09/2014, ktory by mi uczesal slubna fryzure na... Olga
Salon TR Design (1) Dziewczyny, była któraś w salonie sukien ślubnych TR Design w Gdańsku? Jakie... Muszka.agnieszka Ekspresowe poradnictwo rodzinne (33) Wiem, że taki wątek już był, ale nie mogę go znaleźć. Bardzo proszę o info... Zosia karykatura (12) dziewczyny, szukam osoby która narysowałaby mi karykatury dla rodziców.... cheeringup SPrzedam buty Arte di Roma (1) Witam, mam do sprzedania buty ślubne firmy Arte di Roma (model W211A, linia... Marta CZERWIEC 2017 (2) Są na sali z czerwca 2017? :) Czerwcowka2017 Dieta Kopenhaska (32) Dziewczyny czy ja stosowalyscie? Co o niej sadzicie? magdalen3 Obiad weselny w STAREJ WĘDZARNI w Sobieszewie -jakies spostrzeżenia? (8) Czy ktoś był tam na obiedzie weselnym ? Paulaeg Latające lampiony szczęścia ktoś używał? Ktoś coś wie? (15) Strasznie się napaliłam na coś takiego:... Basinek Makijażystka - poprawiam literówkę:) (2) Witam.Poszukuję doświadczonej makijażystki - ślub 24 czerwca 2016r. Mieszkam... Joanna Bielizna mocno wycięta na plecach (2) Hej! Potrzebuję mocno wyciętego body lub stanika z zapięciem z cyrkonii (cały... Magdalena Anglojęzycznych DJ na nasz ślub 30/08/16. (1) Szukamy anglojęzycznym DJ na nasz ślub 30/08/16. Tak jest to wtorek i musimy... keithrevenge makijaż i fryzura (2) Poszukuję makijażystki i fryzjerki na 30 lipca dla 2 osób musimy być gotowe... Karola1557 szukam tortu ślubnego (1) witam poszukuje tortu ślubnego. Ma ktoś namiary na dobra cukiernię, gdzie są... user_137692970491 tort weselny i ciasto (6) podpowiedzcie proszę gdzie zamawiacie/zamówiliście dobry tort weselny oraz... xyz CZERWIEC 2017 (7) Hej, hej. sa ty czerwcowki 2017? Oprocz daty macie juz wybrane lokale? gdzie... Czerwcowka2017 DJ & wodzirej - wesele - 1.10.2016 (12) Witam, poszukuję DJ'a z "funkcją" wodzireja na przyjęcie weselne. Termin:... ev_ev oprawa muzyczna Inspirum- poproszę o opinie (20) tak jak w tytule.. Niestety nie ma nic na ich temat na forum dlatego muszę... agness444