Fryzjerka ślubna (13) Witam gorąco, proszę o polecenie super fryzjerki ślubnej z polecenia. :) Weronika Makijarzystka (2) Witam.Poszukuję doświadczonej makijarzystki - ślub 24 czerwca 2016r.... Joanna Ciasta na Wesele-kogo polecacie? (1) Szukam cukierni-osoby,która zajmuje się ciastami na Wesela.Ciasta muszą być... Joanna
nnt-Osiedle Kolorowe (17) Dziewczyny,wiem,ze to nie jest na temat,ale zastanawiamy się,czy kupic... AgaTe Plener ślubny (4) Witam Czy macie jakieś sprawdzone miejsca na plener ślubny w Trójmieście lub... Ania Szukam niedrogiego autokaru do wynajęcia (12) Witam, macie może informacje gdzie można niedrogo wynająć autokar na przewóz... gdańszczanka Dj na poprawiny 21-08-2016 (2) Witam, poszukujemy dj na poprawiny które odbędą się 21-08-2016 Miejsce... Kamil Fotograf ns ślub i wesele - 13.08.2016 (6) Poszukujemy fotografa na ślub i wesele 13.08.2016. Bez poprawin. Plener parę... lukasz_r Dj/Wodzirej - 3 wrzesień 2016 Sopot- impreza bez mocnego alkoholu (5) Witam, potrzebny DJ/Wodzirej na przyjęcie weselne, termin 03 wrzesień 2016.... teena Makijażystka i fryzjerka z dojazdem do klienta: 27.08.2016 (1) Witam poszukuję sprawdzonej osoby/osób jak w tytule. Przygotowania odbędą... Magdalena Fotograf 20.08-2016 (1) Witam, poszukujemy fotografa na weselę na dzień 20-08-2016. Uroczystość... Kamil Zielona Brama (1) Kto miał wesele w Zielonej Bramie w Przywidzu i moze sie podzielic... Iwona Wesele w Business Faltom Gdynia (2) Witam!!! W przyszłym roku chciałabym zorganizować wesele w Faltomie w Gdyni... Monika pilnie poszukuje sale na "Garden Party" w rustykalnym stylu !!! ( trójmiasto i bliskie okolice) (3) Hej hej szukam sali na 40 osób -Kalinowka brak terminów -rzucewo za dalekl czerwcowka2017 zespół do kościoła (3) szukam zespołu , który zapewni oprawę muzyczną w kościele 17 września. chodzi... Agnieszka Suknie ślubne T.R Design - ratunek dla Panny Młodej (1) Dziewczyny byłam dzisiaj w salonie T.R Design koło Galerii Bałtyckiej jestem... Anja dekoracje (3) wiecie moze gdzie kupie w trojmiescie jakies rozne dekoracyjne wstazki,... basia Co myslicie o Kalinowce? (1) Probuje sie skontaktowac z wlascicielami Kalinowki,w celu umowienia sie na... Czerwcowka2017 Dj + wodzirej , wesele 10.09.2016 (9) Witam Poszukuję Dj + wodzireja, lub dj-wodzireja , na wesele 10.09.2016... JolaGdy szukam sukni ślubnej (30) Poszukuję sukni ślubnej. Nie chcę wydawać dużo pieniędzy w salonach sukien... dacotta