Poszukuję salonu, pani krawcowej zajmującej się sukniami ślubnymi plus size. (3) Witam :) Proszę o pomoc w znalezieniu salonu bądź Pani krawcowej, który... monikawr Kupię suknię ślubną (8) Kupię suknię ślubną w rozmiarze 36, ale na większy biust (ok. 93- 94 cm),... :) Zagroda Falk (6) Czy ktoś był tam na weselu proszę o opinie mm
Wynajęcie samochodu na ślub (9) Hej, poszukuję oferty wynajęcia samochodu na uroczystość ślubną, która... pannamłoda2016 MAKIJAŻYSTKA pilnie poszukiwana 18.06.2016 (4) Dziewczyny pomocy !!! Ślub mam 18 czerwca, a zostałam bez makijażystki. Kogo... Manii catering z obsługą (3) Witam poszukuje namiarów na catering . Chodzi mi o naprawdę smaczne jedzenie... ja1992 Fryzjer dojeżdzający do domu (1) Witam, Poszukuję tylko poleconego fryzjera -na lipiec tego roku. przyszlapannamloda Niedzielna degustacja tortów weselnych 17/04/2016 Sopot (2) Zapraszamy Was w najbliższa niedziele na degustację tortów ślubnych cukierni... Organizatorka Fotograf i kamerzysta (31) Poszukuję fotografa i kamerzystę na ślub 26.05.2016 user_138358526507 Hotel Galion na Górkach Zachodnich (35) Hej! Czy ktoś z was coś słyszał o tym ośrodku, może już ktoś tam robił... teresa:) Makijażystka i fryzjerka (9) Dziewczyny znacie jakąś makijażystke i fryzjerke, która zadba o mój wizerunek... asia SZUKAM Makijaż i fryzura z dojazdem do klientki (6) Dzień Dobry, szukam makijażystki, która robi również fryzurę (ewentualnie... gabibi Kamerzysta na wesele poszukiwany - 28 maj 2016 (13) Witam, poszukuje kamerzystę do sfilmowania przygotowań do ślubu, ceremonii... Marcin Makijaż i fryzura ślubna w okolicach Kościerzyny z dojazdem do klientki: (5) Poszukuję makijażystki pracującej na dobrych i trwałych kosmetykach, która... Przyszła Panna Młoda Makijaż ślubny 4 czerwieć 2016 Trojmiasto (8) Witam, poszukuję dobrej makijażystki na ślub 4 czerwca. Czy możecie kogoś... Marzena Ślub 10.09.2016 (17) Witam, Zainteresowana jestem fotografią ślubna na termin 10.09.2016 czy... Milena makijaż i włosy z dojazdem na 12.08.16 :) (2) potrzebny makijaż i włosy na mój ślub z dojazdem na 12.08 :) kogo... Cechanowa Palac w Leznie - szukam nowych opini (1) jelsi ktos z Was byl niedawno 9w ciagu ostatnich 2 lat) na weselu w Palacu w... Kika Wesele Gdańsk (2) Witam, prosiłabym o pomoc w sprawie sali weselnej na max 80osób w Gdańsku ,... Olenka-rybenka@wp.pl Kalinówka (2) Czy ktos na sali mial wesele w Kalinowce w Matemblewie? Jak wrazenia? :) czerwcówka2016