Kłosowo (41) proszę o opinie na temat sali w Kłosowie... mars78 Slub w Starej Wedzarni w Sobieszewie/ ognisko zamiast wesela. (5) Hej,hej. Czy ktos z towarzystwa mial slub w Starej Wedzarni w Sobieszewie?... Czerwcowka2017 Fotograf szuka florysty/stki do sesji ślubnje edytorialnej (1) tj. w temacie, proszę podać e-mail Agata
ODSTĄPIĘ TERMIN NA WESELE 22-23.10.2016 (1) WITAM SERDECZNIE! MAM DO ODSTĄPIENIA TERMIN NA WESELE 22-23.10.2016 W NOWYM... EWELINA Florystka poszukiwana (1) Dziewczyny! Szukam florystyki do wykonania dekoracji sali, samochodu, wianka... Ania Sprzedam suknię ślubną koronka + tiul rozmiar L NOWA za kolano (1) Sukienka jest nowa , do kompletu halka unosząca tiul . Nie powinno być... diamond Sprzedam suknię MON CHERI 110206, rozm. 34/36 (35) Sprzedam suknię ślubną Mon Cheri 110206, rozmiar 2 - czyli 34/36, na wzrost... czarownica84 Sprzedam suknię ślubną 174 cm rozm. 40/42 300 zł (2) Sprzedam suknię zakupioną w salonie Agnes. Gratis bolerko, welon i halka.... Mara_Jade Podziękowania dla rodziców - videoclip (4) Witam, poszukuje osoby do wykonania podziękowań dla rodziców w formie... Marcin Jaki jubiler w Gdansku (lub 3miescie) godny polecenia? (15) hej. Jestem na etapie kupowania obrączek....aparty kruki itd odwiedziłam... marta Fotograf 30.07 (15) Poszukuję fotografa na 30.07.2016 roku:) Interesują nas zdjęcia od ślubu w... Asia Wesela - mercedes S klasa Long (1) Posiadam Mercedesa S klasa Long 2005 rok jeśli jesteście zainteresowani (... krzysztof Zespół i fotograf wrzesień (12) Witam :) Poszukuję zespołu i fotografa na wesele 16.09.2016r :)... Monika hotel cztery brzozy kowale k. gdańska - proszę o opinie. (11) czy organizowal ktos u nich wesele? jakie macie zdanie o tym miejscu? vargveum Dworek Wejhera (1) Zapraszamy do nowo otwartego Dworku Wejhera http://www.dworekwejhera.pl/ dworek wejhera Fryzjer z dojazdem do domu na 30.07 Gdynia (1) Poszukuje fryzjera-czesanie slubne na 30.07 plus próbna fryzura , który... Asia_R Miła obsługa, dobra cena - było warto! Polecamy Hotel Cztery Brzozy (1) Zorganizowaliśmy nasze wesele w Czterech Brzozach w grudniu 2015.... Milena i Sławosz Pierwszy taniec (7) Hej! Jaka macie piosenke na wasz pierwszy taniec? ja nadal nie moge sie... Marta255 obiado/kolacja ślub (9) Witam :) jeżeli gdzieś jest taki wątek to przepraszam. Poszukuję miejsca na... ja1992 kupię kilka drobiazgów do ślubu i wesela :) (1) -ozdoby, sztuczne kwiaty, itp do: kościoła, auto, salę weselną -karton... Kasia