zawiadomienia o slubie w formie maila (77) dziewczyny, macie jakieś fajne pomysły na zawiadomienie o ślubie w formie maila? słonecznik przesyłki UPS...:( (14) czy ktoś z Was korzystał z tej firmy? czy tylko mi sie przytrafia że giną... AGATA82R poszukiwana makijażystka (6) Poszukuję sprawdzonej, profesjonalnej makijażystki ślubnej w okolicach... misiabela
odkupię poduszkę na obrączki z MCHU , pudełko na koperty.... (5) Kupię poduszeczkę na obrączki najlepiej z mchu, skrzyneczkę drewnianą lub coś... Beata The Celebration Band (4) Bardzo proszę o opinię o tym zespole. Demo wydaje mi się mało dynamiczne,... Sasasa Szukam DJ na wesele.PILNE! (4) Szukam DJ na wesele,ktore odbedzie sie 27 sierpnia 2016.Jak widac,sprawa jest... Barbara polećcie zespół/dj na "eleganckie" wesele :) (21) Poszukujemy zespołu na wesele w sierpniu 2013. Wesele bez poprawin, bez... ania poszukuje florystki do zrobienia bukietu (2) Witam:) poszukuje florystki do zrobienia bukietu ślubnego z piwonii na... Ewa MATEMBLEWO-ŚLUB (32) CZY MA KTOS W MATEMBLEWIE? KASIK1012 RĘKODZIEŁO Biżuteria z FILCU (2) Zapraszam na prv lub maila... Dori Szukam autokaru, busów, autobusu Gdańsk - Salino gm. Gniewino (1) Szukam autokaru do przewozu ok. 38 osób na trasie: Gdańsk ul. Litewska11/13 -... Rina Poradnia jeden dzien (3) Witam Szukamy jak w temacie poradni która można zrobic w jeden dzień 3miasto... artur bukiet ślubny, gdy brak funduszy. Propozycja :) (16) Dziewczyny. Sporo razy czytałam na forum narzekania na ceny bukietów... katarzyna Poszukiwani - fotograf i kapela na czerwiec 2017! (27) Szukam sprawdzonego fotografa i kapeli na wesele w czerwcu (23-24) 2017 r.... poprostuja czy ktoś na sali wie gdzie mogę namierzyć Volkswagen t2 żeby pojechać nim do ślubu ? (1) Gdzie znajdę Volkswagen t2 czerwcowka2017 SZUKAM DJ na WESELE 25 CZERWIEC 2016 (7) Witam, Jak w temacie szukam dobrego wodzireja ktory potrafi rozbawic gosci... Essino Poszukujemy DJ-a/wodzireja na wesele 13.08.2016 (5) Poszukujemy DJ-a/wodzireja na wesele 13.08.2016. Zależy nam, żeby impreza... lukasz_r Poszukuje DJ-a na 30 i 31.07.2016 (15) Poszukujemy Dj-a( i wodzireja w jednym) który zagwarantuje nam brak stresu na... Asia_R Courtyard by Marriott w Gdyni (3) Witam wszystkich, czy ktos z was moze sie podzielic jakimis informacjami na... Kasia szukam DJ 16 lipiec 2016 GDANSK - z angielskim (2) Witam Szukamy DJ na wesele w Gdansku 16 lipca w gdansku. Angielski... tinkiwinki@yahoo.fr