Dekorację kościoła zlecę (1) Witam. Poszukuje firmy, studia ktore podejmie sie dekoracji kosciola na... graza28 Oddam suknię ślubną - klasyczna z delikatnym wykończeniem r. 36/38 (1) Witam Oddam za darmo suknię ślubną ubraną raz. szyta na wymiar. kolor... user_137865636598 bar4you - proszę o opinie (6) Właśnie robię rozeznanie cenowo-ofertowe Wedding barów. Może ktoś miał go na... Nitka90
Kolorowe buty do ślubu - gdzie kupię? (3) Witam, Czy któraś z Was wie gdzie w trójmieście można dostać kolorowe buty... Kasia Zaproszenia na wesele od ręki (2) Witam Czy wiece gdzie można kiupić w trójmieście od ręki zaproszenia ślubne? Ania Dj Mitch - Michał Pracel (11) Hej! Czy miał ktoś tego DJ'a na weselu bądź był na weselu, które on... patataj Ford Mustang, Ferrari super auto do ślubu - gdzie wynająć? (2) Hej, Witajcie mam do was pytanie We wrześniu biorę ślub i szukam jakiegoś... mireckij Zespół Aplauz Show (14) Czy ktoś korzystał z ich usług? Jakieś opinie? crouch Jak to jest z dawaniem wodki gosciom i ile wodki dla gości? (29) Byłem na kilku weselach i jedni dawali na odchodne wodke kazdej parze a jedni... kordesik Wesele na Kaszubach Pensjonat " Jejmościna" - proszę o opinie (5) Witam. Mam pytanie Czy mieliście może tam swoje wesele?? Czego moge się... gdańszczanka Przyjęcie weselne (obiad weselny) do 21 - gdzie niedrogo? (2) Gdzie byście polecili przyjęcie weselne : obiad ciasto tort zakąski,... Panna młoda Prośba (1) Hej mam ogromną prośbę potrzebuję rabatu do Salonu Sukni Slubnych Alicja,... Karo Poszukuję zespołu na wesele (9) Witam! Poszukuje zespolu na wesele w dniu 25.06.2016r!!!!! Helka1 Tort weselny/ciasto (7) Temat skierowany do Par Młodych z 2016 roku :) Skąd planujecie bądź gdzie... Agnieszka Fryzura ślubna Gdańsk (1) Witam, Poszukuje fryzjera z dojazdem do domu (Gdansk-Morena). Chodzi o... Wiola6186 mój pierścionek "brudzi" (71) Mam dziwny problem. Do wczoraj myślałam , że to, że mój piersionek brudzi mi... Pomarańczka !!WYNIKI!! KONKURSU "CHOINKOWO" vol. 3 (37) Co roku staram się dla Was, Drodzy Użytkownicy, sporządzić jakiś konkurs na... admin137 Tequila Rumia - proszę o opinie. (2) Hej Szukam opinii na temat restauracji Tequila w Rumi. Ostatnie opinie są z... Ann Uczesanie ślubne "bombka" - szukam fryzjerki? (2) Szukam fryzjerki z dojazdem do domu, która zrobi mi coś takiego... Marynarka Dekoracja sali (14) Czy salę same dekorujecie/dekorowałyscie, czy miałyscie od tego kogoś? Jeśli... ja