Tenisowa (48) Zamierzam zorganizować przyjęcie w restauracji Tenisowa.... prosze o... she_gd Kwiaty... Gdzie, za ile i jakie? (6) hej szukam dobrej kwiaciarni ale nie drogiej tylko dobre :) marzy mi sie... paula Bukiety - ładnie i tanio - prośba o polecenie. (5) Witajcie, proszę o polecenie kwiaciarni (najlepiej Gdynia, ale może być... k.
Poszukuję bębniarza (1) Witam, Poszukuję osoby, która uświetniłaby mszę ślubną 25.07 grając na... Aaaa Szukam Dj-a na wesele 29.08.2015 (1) Witam,pilnie szukam Dj na wesele na 29.08.2015 w Gdańsku. Czy moglibyście... ania Fryzjerka na ślub,Gdańsk (1) Witam. Potrzebuję Pani, która mnie uczesze na ślub (29.08),Gdańsk Siedlce.... An kościół Przodkowo? (12) czy ktoś wie jaki jest tam organista?stan koscioła jest taki sobie, moze ktos... aga83 Bolerka koronkowe (2) Poszukuję bolerka koronkowego zapinanego z tyłu ,roz 36. Zzzz Sesja zdjęciowa - gdzie robicie? (6) hej gdzie robicie sobie sesje? ja szukam fajnego placu zabaw takiego wiecie... paula Dj pracujący w radiu Eska - proszę o opinie. (1) Czy kojarzycie może dj'a grającego na weselach i pracującego w radiu Eska?... iz dj nighthawk - opinie?? Dj + wodzirejka (6) Witam. Czy u kogoś z Was grał na weselu Dj nighthwak + wodzirejka + saksofon?... Natalia Co na prezent na ślub cywilny? (6) niedługo idziemy na ślub cywilny do kuzynki, kuzynka z góry zapowiedziała, że... mmmmm Czarna Perła Gdańsk, Przejazdowo - proszę o opinie. (17) Witam, Chciałabym wznowić wątek o Czarnej Perle żeby czegoś więcej się o... Sylwia Poszukuję dobrego zespołu muzycznego na wesele 26.09.2015 (13) Proszę o pomoc. Anna Fryzjerka z pasją na ślub (1) Pilnie poszukuje fryzjerki ktora robi fryzury na ślub. W okolicach Kartuzy... daria14 Dom rekolekcyjny w Straszynie? (15) Czy ktos wyprawial tam wesele? I jak wrazenia? Agusiaczek Zgubione kartka z naukami.. (2) Witam mam problem zgubiłam kartkę z nauk przedmalzenskich oraz z poradni... ania Wesele w jagatówce Leśny dwór - proszę o opinie. (2) witam czy ktos organizowal wesle pod Gdańskiem w Jagatówce Leśny Dwór? Będę... maleisa Fryzjerka do Ślubu - Gdańsk (1) Szukam Pani która uczesze mnie do ślubu/wesela ( plus inne 2 osoby). Chodzi o... Kasia Pilnie! Fryzjer na 12 lipca (1) Pilnie potrzebuje osoby , ktora mnie uczesze u mnie w domu (gdynia)... kamika