Hotel Trzy Stawy, Kłodawa - proszę o opinie (1) Proszę o opinie na temat wesela w hotelu Trzy Stawy, zarówno pary młode,... Karla Ankieta Ślubna (1) Kto ma chwilę czasu na wypełnienie, będę wdzięczna :) Ankieta jest... Konsultant_Slubny Podziękowania dla rodziców (4) Kiedy robicie podziękowania dla rodziców i w jakiej formie będą? My z... Kasia
Na ślub zamiast kwiatów (7) Jeszcze do niedawna prośba o wino zamiast kwiatów była rzeczą dość nietypową.... izass Gdzie oddać suknie do czyszczenia Gdynia/ Sopot by jej nie zniszczyli? (4) ?? MONIA Rok wcześniej (4) Jestem tu świeżaczkiem. Nic o weselach nie wiem, byłam na dwóch :P Także... an tablica korkowa - ustawienie stołów (6) Czy robicie sami tablicę ustawienia stołów i usadzenia gości czy kupujecie??... lil Oddam tablice rejestracyjne (9) Oddam tablice rejestracyjne dwie sztuki. Jedna z napisem "Para Młoda" a druga... inka Kto znany bierze niedługo ślub w Trójmieście? Wiecie? :) (1) podpowiedzcie pls Anka szycie sukienki - finał (54) Dziewczyny , trochę się bałam szycia sukni u krawcowej , ale wczoraj ją... małgonia Oprawa Muzyczna Ślubu Kościelnego (17) Witam, Pilnie poszukuję oprawy muzycznej Ślubu Kościelnego. Niestety... user_13769353253 Zespół Szwagry, Reda - proszę o opinie. (3) witam proszę o opinie o zespole szwagry , głównie chodzi mi o Pana który... Magda Pepsi i 7Up w butelkach 1L (3) Sprzedam 5 zgrzewek Pepsi w butelkach 1L (w każdej zgrzewce 15 butelek) oraz... Krystian K. Nauki przedmałżeńskie (1) witam, czy ktoś wie która parafia robi nauki przedślubne w wakacje?? kasia Ciążowe sukienki na ślub cywilny (3) Witam, dziewczyny może wiecie gdzie w Gdyni znajdę sklep, gdzie kupię... kornelllia Salon Lisa Ferera - czy któraś czeka na odbiór sukni? (12) Witam, Czy któraś z Was dziewczyny, tak jak ja zamówiła suknie ślubną w... pati Panny Młode ze Starogardu Gd. cz. XII (69) Hoop do nowego wątku starogardzianek:)) sliweczka Impreza rozwodowa (152) Ktoś coś takiego robil? Co o tym myślicie? :) O północy zamiast oczepin,... piotrusiek Makijażystka 22 sierpnia (1) Potrzebuję w tym terminie na godzinę ok 14, Gdańsk. Proszę o kontakty do... kaja Wesele - propozycje (10) Cześć dziewczyny. Poszukuję miejsca na zorganizowanie wesela - najlepiej by... kropka_